• 06-01-2009, 17:33:53
    #1


    Gazze’deki BM okuluna düzenlenen İsrail saldırısında ölü sayısının 40’a yükseldiği bildirildi.

    Hastane kaynakları, BM Filistinli Mültecilere Yardım ve Çalışma Kurumuna ait (UNRWA) okula isabet eden İsrail tank ateşinde ölenlerin sayısının 40’a çıktığını, ölenlerin okula sığınanlar ve yöre sakinleri olduğunu söyledi.
    Kaynaklar, 2 tank mermisinin okulun dışında patladığını ve şarapnel parçalarının okulun içine ve dışına saçıldığını açıkladı.
    Yüzlerce Filistinlinin, çatışmalar nedeniyle okula sığındığı belirtiliyor.

    FİLİSTİN İNSAN HAKLARI MERKEZİ: 133 ÇOCUK ÖLDÜ
    Filistin İnsan Hakları Merkezi (FİHM), İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 133’ü çocuk, 33’ü kadın, 6’sı sağlık çalışanı 599 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
    Filistin haber ajansı WAFA’nın internet sitesinde yer alan Filistin İnsan Hakları Merkezi’nin bugün yaptığı açıklamada, son üç günde hayatını kaybedenlerin yüzde 90’ından fazlasının silahsız siviller ve önemli bir kısmının da çocuklar olduğuna dikkat çekildi.
    İsrail askerlerinin kara harekatını tüm Gazze Şeridi’ne yaydığı ifade edilen açıklamada, sivil ölü ve yaralı sayısına işaret edildi. Açıklamada, dünden beri çok sayıda kişinin halen enkaz altında olduğu aktarıldı.
    Uluslararası Kızılhaç Komitesinin operasyonlar direktörü Pierre Kraehenbuehl de, gazetecilere bugün yaptığı açıklamada, 27 Aralıkta başlayan İsrail’in saldırılarında şimdiye kadar yaklaşık 600 kişinin öldüğünü, 3 binden fazla da yaralı bulunduğunu açıklamıştı.
  • 06-01-2009, 17:36:56
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Şerefsiz adi köpekler
  • 06-01-2009, 17:37:19
    #3
    adi şerefsizler.
  • 06-01-2009, 17:39:15
    #4
    O.çocukları
  • 06-01-2009, 17:40:25
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Arap ülkeleri hala boş duruyor... gerçi araplarda tepkilidir ama arapların başındakiler.....

    Türkiye ve İran bu olayı çözer belki ama...
  • 06-01-2009, 17:43:36
    #6
    İran ABD den çekinmese o dakıka ıcınde israil köpeklerını yerle bir eder.Bunları gordükçe içim gıdıyor kendı kendımede cok kızıyorum.Filistınlı kardeslerımıze Dua etmekten başka bırey gelmıyor elımızden:S
  • 06-01-2009, 17:47:19
    #8
    O.çocukları doğru ama filmdeki o.çocuklarıyla kıyaslaman çok yanlış. Kader kurbanları ve cani katiller...

    Gerçi kıyaslamadığını biliyorum ama ne bileyim yazmak istedim.

    Hepimizin morali çok bozuk, beter olsun ibneler...
  • 06-01-2009, 17:49:31
    #9
    çocukları... şerefsizler.