Başbakanlığa dilekçe yolluyorsunuz da başbakan da "kelle" diyor Şehitlerimize..
Ben yaşadım daha iyi bilirim gibi bir cümleyi de kabul etmiyorum. Şehit senin veya onun Şehiti değil. Hepimizin Şehiti. Hepimizin bağrından kopuyor birşeyler.
Ayrıca bu Şehit haberlerine, ağlayan analarının gözüne kadar giren kameralara, tvlerde boy boy gösterilmesine, Gazetede manşet yapılmasına, üzülen, ağlayan insanların gösterilmesine karşıyım. Gösterilmesin bu haberler hiçbir yerde.
Şerefsizlerin Yaptığına Bakın
76
●5.848
- 28-12-2008, 10:30:53Üyeliği durdurulduO zaman dilekçene bunları da ekle !munzur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2008, 17:25:34pkk-lılara,yandaşlarına ,pkk kollayanalara adi dedim ban yedim



yazdıklarımızı lütfen okuyanlar çok iyi okusun ve iyi yorumlasın.fevri davranmak ve anlık haraket etmek her zaman yanlışa sevkeder.pkk adidir diyorum banlanmak falan sonu ne olursa olsun.adi değildir diyenler de burdan düşüncesini yazsın.özgür bir platformdaysak eğer.( kurallara aykırı mı pkk adi demek bilemiyorum.******** kelimeleri etrafta kol gezerken )
