• 14-12-2020, 18:08:06
    #73
    Zam değil güncelleme!
  • 14-12-2020, 18:08:50
    #74
    ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kaynak veriyorum haber sitesini kabul etmiyorsun? Haber yalan olsa çoktan site yöneticileri içerideydi. Haber yalan olsa çoktan tekzip gelirdi. Ayrıca tüm tv lerde haber sitelerinde yayınlandı ve sizinkiler tarafından yalanlanmadı. Belgeleri soruyorsan şu an yüce Türk adaletine teslim edildi zaten, ha unutmadan ilk yapılan bu haberlere erişim yasağı getirmeniz oldu ☺ Ama sizin yüzünüz kızarmaz o yüzden son mesajım bu. Daha fazla yazsamda kabul etmeyeceksin zaten.
    Hocam senin bana kaynak diye sunduğun yerde sadece EXCEL dosyasıyla ve süslü laflardan oluşan bir yazı mevcut ben sana diyorum ki nerede resmi evraklar ?
    O EXCEL dosyasıyla bende sana güzel bir tablo hazırlayıp T24 gibi bir sitede yayınarım kaynak die sunarım inanacakmısın ?
    Bu nasıl bir kaynak olabilir acaba anlamış değilim sizin yalanlarınızdan birtanesi de bu zaten yalanı yaygara edip ıspattını yapamıyorsunuz.
    Ayrıca sana soru da soruyorum IBB başkanı göreve gelir gelmez istanbul'un tüm veritabını koplayalattırdı ve bu veritabanı kimlerin eline geçti verildi ne amaçla kopyalandı ve kullanılacak?
    Veritabanını kopyalayan kişi FETÖ zanlısı çıktı..
    Bizzat bunu IBB başkanına soruldu lakin o kendisi kaybolmaması için kopyalattırdım gibi basit açıklama ile geçiştirdi..
    Bak gerçek belge ve kaynak böyle olur : https://www.haberturk.com/ibb-den-ve...rdurma-2437738
  • 14-12-2020, 18:10:09
    #75
    Ben şahsen suya çok zamn gelmesini yıllardır söylüyorum herif evinin önünde hortumla araba yıkıyor 2 saat. Su bu kadar kolay bulunan bir şey değil dünyada. Bizim Coğrafyamızda çok var diye har vurup harman savuruyoruz
  • 14-12-2020, 18:15:56
    #76
    Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dün, "İstanbul'da hayatı ucuzlatacağız, suyunuza kadar ucuzlatacağız" sözünü veren İBB yönetimi bugün İBB Meclisine yaklaşık %40 su zammı ile geliyor.

    https://www.sabah.com.tr/gundem/2020...ullulara-mujde
    Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da Alibeyköy -- Eminönü tramway hattının 2019 sonunda biteceğini söylemişti. Ama 2020 sonunda bitiyor.
  • 14-12-2020, 18:20:53
    #77
    thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da Alibeyköy -- Eminönü tramway hattının 2019 sonunda biteceğini söylemişti. Ama 2020 sonunda bitiyor.
    Ya hocam sırf laf olsun torbalar dolsun diye konuşuyorsunuz da konuşuyorsunuz yani ceviz kabuğunu doldurmayacak sorular soruyorsunuz..
    O bahsettiğin hat bitti test sürüşleri yapılıyor 2019 tamamlanmamışsa 2020 de tamamlanmıştır aksaklıklar olabilir pandemi süreci girdi vs.
    Sonuçta yapılmış mı evet bu sorduğunuz sorunun anlamı nedir ?
  • 14-12-2020, 18:24:14
    #78
    Ah ulan Ekrem yaktın bizi, daha yeni zam yapmıştın akaryakıta bu ne şimdi

    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...lk-kez-6379631
  • 14-12-2020, 18:27:07
    #79
    Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ah ulan Ekrem yaktın bizi, daha yeni zam yapmıştın akaryakıta bu ne şimdi

    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...lk-kez-6379631
    Benzine zam gelmesini elbette hoş karşıladığımı söyleyemem olmaması gerekir ama şunu da belirtelim benzin dolarla ihraç ediliyor.
    Su ise kendi kaynaklarımız boru hatlarıyla evimize kadar getiriliyor. Suya tek bir hamlede %40 zamma sessin çıkmıyor benzine gelen 2-3-5 krş'luk zamma sessin gür çıkıyor.
    Ama ikisi arasındaki farkı da anlayabilecek kadar da kapasiten yok..
    Ve kıyaslama yaparken bir tarafta dolarla ihraç edilen bir üründen bahsediyorsun.
    Diğer tarafta kendi doğal kaynağımız olan sudan..
    Ve bu ikisi arasındaki farkı anlamayıp hem tefine hem mıfına vurayım diyorsun
  • 14-12-2020, 18:29:33
    #80
    Bizim kadar sabırlı bir halk yok bu kadar zam yapılıyor her şeye ama herkes sanki normal bir şeymiş gibi alacağından kısıyor kullanacağından kısıyor ve sıradaki zamı bekliyor. artık bu sabırdan öte çaresizlik, ben çok merak ediyorum daha ne kadar susabiliriz hadi susmayı geçtim bir tane eylem bile göremiyorum zamlara karşı bu sabrın sonu selamet değil benden söylemesi...
  • 14-12-2020, 18:29:38
    #81
    Bahadir32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benzine zam gelmesini elbette hoş karşıladığım söyleyemem olmaması gerekir ama şunu da belirtelim benzin dolarla ihraç ediliyor.
    Su ise kendi kaynaklarımız boru hatlarıyla evimize kadar getiriliyor. Suya %40 zamma sessin çıkmıyor benzine gelen 2-3-5 krş'luk zamma sessin gür çıkıyor.
    Ama ikisi arasındaki farkı da anlayabilecek kadar da kapasiten yok..
    Ve kıyaslama yaparken bir tarafta dolarla ihraç edilen bir üründen bahsediyorsun.
    Diğer tarafta kendi doğal kaynağımız olan sudan..
    Su da zaten kuyulardan köleler tarafından çıkarılıp dağıtılıyor, enerji ile ilgisi yok.

    Ya yürü git hoca.