Fransa, Ankara Büyükelçisini Paris'e çağırdı
13
●380
- 24-10-2020, 23:39:44adamlar Kuran'ın baştan yazılmasını ve devlet dairelerinde Peygamber efendimizin karikatür resimlerinin paylaşımlarını onayladı. İslam ile ilgili yerlerin kapatılması emrini verdi. Bazı müslüman devletler Fransanın ürünlerini ülkeye girmesini yasakladı siz burada doların muhabbetini yapıyorsunuz ah.. ah..
- 24-10-2020, 23:40:37AKP genel başkanı olarak istediğini yapabilir ülkeler arası ilişkiler o şekilde bam güm ilerlemiyorCodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-10-2020, 01:34:09BuRaKM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Uluslararası ilişkiler de ülke menfaati, çıkar ilişkisi ve toprak bütünlüğü gibi kavramlar 2000 yılından beri kayboluyordu; son zamanlarda tamamen sonu gördü.
Bu sadece benim ülkemin Cumhurbaşkanına olmuyor tabi ki. Diğer ülkelerin birbirine tabiri caiz ise bel altı vurarak dize getirmeye çalışıyor.
Acaba diyorum ulu hakan, dedikleri gibi kızıl sultan mı olsaydı; Türkler barbar dedikleri gibi barbar mı olsaydık? kuvai milliye sınırı yerine elimizin ulaşabildiği her yer mi deseydik bilemedim. - 25-10-2020, 03:35:31İnceldiği yerden kopacakta hükümete siyasilere bi sıkıntı yokki. Devletler tartışır cezasını halk çeker.. Siyasi ne koparsa kopsun hayatını iyi yaşar, son model arabasında gezer, en iyi tedaviyi olur, en kral tatili yapar. Bizimkilerde klavyeden veryansın der..CodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-10-2020, 07:15:17Sömürgeler gitti, Fransanın İslama hoşgörüsü bitti! Dünya savaşa hazırlanıyor ve bizimkiler hala ömrü tükenmiş kurları baz alarak eleştiri yapıyor. Avrupa ikinci bir Hitler'ini arıyor. Herkes hazırlıklarını ona göre yapsın. Çünkü savaş kapıda. Bu sefer hedef, katliam sırasında sığınaklarda saklanan yahudiler değil bizzat dini için savaşacak müslümanlar. Halk olarak cezasını çekmeyeceksiniz, müslüman olduğumuz için bize zaten ceza kesmek istiyorlar. Çok doğru bir politika da ilerliyoruz. Bu beyinsizlerin yaptıkları herşey bizi daha da yüceltiyor. Fransa'da ki sonradan müslüman olmuş kişiler tası tarağı toplayıp Türkiye'ye göç etmek istiyor. Avrupa'nın yetenekli, vasıflı müslümanları uzun zamandır Türkiye'ye göç ediyor. Osmanlı zamanında Yahudilerin göçünü hatırlayın. Osmanlıya kattıklarını düşünün. Avrupa'nın islama karşı bu faşişt yaklaşımları Türkiye'nin elini güçlendiriyor. https://twitter.com/DaoudPacha Sonradan müslüman olmuş bir Fransız, kendi ülkemde dinimden dolayı vatansız gibiyim diyerek Türkiye'ye göç etmiş ve Avrupa'daki müslümanları Türkiye'ye göç ettirmeye çalışıyor. Eğer bu projelerine destek verirsek kesinlikle karlı biz çıkarız. Avrupalı müslümanları ülkemize göç etmelerini sağlamalıyız.
