• 09-10-2008, 14:01:07
    #1
    Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu personelinin bulunduğu servis aracına dün yapılan saldırıdan sonra başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

    Operasyonlarda, saldırıyı yaptığı bildirilen en az 2 kişi yakalandı. Yakalanan teröristlerin sorgusuna başlandı.

    Polis aracına dün yapılan saldırıda 4'ü polis memuru 5 kişi şehit olmuş, 18 kişi yaralanmıştı.

    KİMLİĞİ BELİRLENDİ

    Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıyı düzenleyen kişilerden birinin kimliği belirlendi.

    Dün Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu personelini taşıyan servis otobüsüne düzenlenen saldırının ardından başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. Olay yerinde, saldırıda kullanılan 2 kalaşnikof marka tüfek bulunurken, silahların üzerinde yapılan parmak izi araştırması sonucunda teröristlerden birinin kimliği belirlendi.

    Kimliği belirlenen kişinin 1998 yılında terör örgütü PKK'ya katıldığı ve bu saldırıyı gerçekleştirmek üzere kamptan Diyarbakır'a geldiği belirtildi.
  • 09-10-2008, 14:06:58
    #2
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    İfadesini alacaksın, vatandaşın eline verecek bir sigara bide çay alıp zevkle izleyeceksin gebertilmesini ama nerdeee en büyük o.ç apo it gibi besleniyor.
  • 09-10-2008, 14:13:47
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Apoyu besleyen adamlardan yılanın kuyruğunun ezilmesi beklenmezki
  • 09-10-2008, 14:16:19
    #4
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Asmak lazım bunları
  • 09-10-2008, 14:29:33
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Devlet dış güçlerin eline bakmadan bu sorunu ne zaman çözecek acaba?

    Ne zaman TÜRK'ÜN gücünü görücez? Ne zaman sonu gelecek bu olayların?

    Şerefsiz oğlu şerefsizler
  • 09-10-2008, 19:53:26
    #6
    Aslında terörün çözümü bende.

    Abdullah öcalanı diyarbakırda buyuk bir meydanda asacakalar ve suç işlemiş, yakalanmış tum teröristleride bulunduğu ilde asacaklar.4-5 ay sıkı yonetim olucak o illerde.

    sonra ne pekaka kalır ne pekeke diyen millet vekilleri.
  • 09-10-2008, 19:55:00
    #7
    alıcaklar besliyecekler ya sonra?
    Bunlar beslendikçe bu olaylar devam edicektir.
  • 09-10-2008, 20:48:43
    #8
    gardoman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında terörün çözümü bende.
    Abdullah öcalanı diyarbakırda buyuk bir meydanda asacakalar ve suç işlemiş, yakalanmış tum teröristleride bulunduğu ilde asacaklar.4-5 ay sıkı yonetim olucak o illerde.
    sonra ne pekaka kalır ne pekeke diyen millet vekilleri.

    zevkle izlerim o anı
  • 09-10-2008, 22:20:37
    #9
    Yasin21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    zevkle izlerim o anı
    Bende