• 09-06-2020, 19:51:11
    #10
    MSÜ ve YKS sınavlarından sonra görüşmek üzere... tüm yasaklar feci şekilde gelecek.
  • 09-06-2020, 19:51:29
    #11
    MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaz aylarında koronanın etkisini kaybettiği koca bir yalan. Suudi arabistanda kara kış mı varda korona orda çıkıyor.

    Kararların doğruluğu tartışılır ancak kim ne derse desin bunun ekonomik ve sosyal boyutu var. Saklanarak hastalıktan kurtulmak mümkün değil. Sadece bulaşmasını erteleriz.

    Aşısı ilacı bulunmayan bir hastalık için bitti denmesi de ayrı bir olay. Hastalık bitmez. Sadece hasta olanları siz duymazsınız..
    Yok kardeşim öyle diyen zaten yoktur 60 derecede bile aktif halde kalıyor zaten. Ama başka etkileri azda olsa var soğukta vücudun bağışıklığı düşüyor, güneşten gelen uv ışınları sıcaklığın etkisi azda olsa var zaten ikinci dalga gelirse kışa doğru bekleniyor. Şu an en büyük gücümüz maske gibi tedbirleri almak bu sayede kontrol altında tutmak ama halkın bir kısmı normalleşmeyi yanlış anladı.
  • 09-06-2020, 19:54:55
    #12
    İşten çıkartma yasağının uzatılıp uzatılmayacağına dair bir şey denmedi değil mi?
  • 09-06-2020, 19:56:36
    #13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşten çıkartma yasağının uzatılıp uzatılmayacağına dair bir şey denmedi değil mi?
    onun haberi zaten gündüz verildi hocam. 3 ay daha uzatıldı.
  • 09-06-2020, 20:03:59
    #14
    downflix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    onun haberi zaten gündüz verildi hocam. 3 ay daha uzatıldı.
    "NTV’den Ahmet Ergen’in haberine göre; İşten çıkarma yasağı 3 ay daha uzatılacak"

    Resmi bir şey yok o haberlerde, hiç biri uzatıldı demiyor uzatılacak diyor. Kaynakta bu söyledi açıklama yapılacak vs. Cumhurbaşkanı açıklama yapacak diyorlardı toplantıdan sonra ama görmedim bir şey.
  • 09-06-2020, 20:07:20
    #15
    abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnternet kafeler neden açılmıyor neyin kafası.
    bende kaç seferdir bunu bekliyorum bir allahın kulu cumhurbaşkanına sormadı ya
  • 09-06-2020, 20:17:08
    #16
    Bunlar iyi günlerimiz. Çok erkenden bırakıldı tedbirler. Eeee kasaya para lazım di mi amaa. Heytt bee. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • 09-06-2020, 20:57:44
    #17
    Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende kaç seferdir bunu bekliyorum bir allahın kulu cumhurbaşkanına sormadı ya
    Virüs kafalerde yayılıyormuş ondandır diye espiri yapanlar var. Çocuklar yüzünden diyorlarda 18 yaş altı çoğu yer almıyor. Kiraları devlet ödesin madem açmayacaklar.
  • 09-06-2020, 20:58:40
    #18
    Gerçekleşen tüm kararlar ekonomik açıdan alınıyor, sağlık olarak açıklanan listede Türkiye şu anda pandemi açısından en güvenli 37. ülke Ve şu an ülkede kimse virüsü önemsemiyor. Sonuçları umarım kimse için üzücü olmaz.