Demekki bizim ülkeye giren virüs akıllı. İşinde gücünde olan insanlara bulaşmamak için hafta içi harekete geçmiyor, hafta sonu sokağa çıkan insanlara bulaşmayı tercih ediyor. O yüzden karar yerinde diye düşünüyorum.
Şaka bir yana hayırlısı olsun ne karar alınırsa uyuyoruz zaten. Önce sağlık, herkes önce sevdikleri, sonra kendisi, sonrada dışarıda tanımadığı insanlar için mümkün olduğu kadar #evdekalsın
Sokağa Çıkma Yasağı Devam
14
●435
- 13-04-2020, 21:05:15Virüse bak be 5 gün uyuyor sanki 2 gün uyanıyor bir tek. Bilim kurulu üyesi onca adam buna nasıl karar veriyor ve bunun iyi olabileceğini söylüyor inanın anlamıyorum. Bu lanet şey 2 haftada kendini belli etmiyor mu ? Dağıt 2 haftalık insanların erzağını çıkmasın kimse 2 hafta sokağa bu sürede hastalık belirtisi olanı gelsin ambulans alsın götürsün süreç bitince kapat kapılarını, sınırlarını alma kimseyi içeri olsun bitsin. Tamam bu durum ekonomi isteyebilir ama bakın para demiyorum 2 haftalık erzak veremiyorsan 1 haneye zaten söylenecek bir şey kalmaz.
BURADAYIM.... Öyle bir saçmalıyorsunuz ki inanın yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Bugün 5 gün önceden açıklanması geçen hafta 2 saat kala açıkladıkları gerçeğini değiştirir mi ? Geçen haftada 5 gün kala açıklasalardı ya ? Koskoca bakan bunun yüzünden istifa ediyor sen hala olayı kavrayamıyorsun. Evet geçen hafta 2 saat kala açıklamak kadar salak saçma bir şey olabilir mi diyen biriyim BURADAYIM ??????mahmutk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 13-04-2020, 22:39:32Bağırma, bağırdıkça saçmalıyorsunComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle