• 23-03-2020, 18:27:42
    #1
    Evet arkadaşlar ayrı bir başlık olarak konuşup tartışalım istedim.
    Koronavirüs hastalık konusu değildir o nedenle ayrı başlık açtım.

    Malum çok fazla komple teorisi var bende biraz kafa patlatıp sayfamda bir yazı kaleme aldım, okumak isteyenler bakabilirler https://www.dunyaninhaberi.com/koron...sgal-plani-mi/
    Şu an bir Nato ülkesi olan İtalya'ya peş peşe Rus askeri kargo uçakları iniyor Rusya 2. dünya savaşı ve soğuk savaşta bile adım atamadığı Avrupa topraklarına üniformalı asker yolluyor.
    Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ...
    • real2018
    • Enes65532
    real2018 ve Enes65532 bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 23-03-2020, 18:29:59
    #2
    Yakında olabilecek diye düşünüyorum bende, Gidişat onu gösteriyor.
  • 23-03-2020, 18:30:01
    #3
    İstedikleri kadar gelsinler Amerika istediği zaman kolaylıkla geri çıkarır.
  • 23-03-2020, 18:30:01
    #4
    "
    Dünyadaki alışık olduğumuz güç odakları merkez değiştirdi. Artık söylediğiniz şeyi Rusya ile beraber mi ? yoksa tek başına mı yapar bunun üzerine tartışmak gerek.
    Odaklar değişti peki iz Türkiye ne olacağız?
    -- Burada devreye giren tek şey Türkiye'nin jeopolitik konumu. Jeopolitik konumumuz taraflar arasında yanına çekilmek isteyen bir devlet haline gelmemize olanak tanıyacak. Çinin bize gönderdiği 2 milyon adet ve ücretsiz erken teşhis kiti buna örnek verilebilir.

    italya ispanya ve fransa için senaryo zaten uygulanıyor. Almanya avrupanın denetçisi türkiye ise ortadoğunun olması isteniyor. İpek yolu tekrar canlanması için tem merkezde 2 ülke şart.
    "
    Komplo denemeleri değil serisi vol bilmem kaç.
  • 23-03-2020, 18:32:36
    #5
    saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstedikleri kadar gelsinler Amerika istediği zaman kolaylıkla geri çıkarır.
    Abd Avrupaya ilk sırtını dönen ülke oldu bu krizde.
  • 23-03-2020, 18:34:34
    #6
    O konu ne olur bilmem ama Endüstri 4.0 gücünü arkasına alan bundan sonraki süreci yönetecektir diye düşünüyorum.
  • 23-03-2020, 18:37:58
    #7
    Tam aklımdan geçen de buydu.
    Avrupayı alacaklar. İskandinav ülkeleri ilk başta olacak. Almanya olayın farkında saracakalar etrafını.
    1 ay a bak ne olacak denge filan kalmayacak.
    Evde değilim kafayı yemedim daha 🤣
  • 23-03-2020, 18:38:20
    #8
    PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abd Avrupaya ilk sırtını dönen ülke oldu bu krizde.
    Abd çıkarları için her şeyi yapar. Yarın Avrupa ABD'ye istediklerini verdiklerinde sırtını da sıvazlar destek de olur.
  • 23-03-2020, 18:38:39
    #9
    Bişey olmaz herkesin canı başına bela ortalık karışınca virüs anında dünyaya yayılır ve önüne kimse geçemez.