• 08-03-2020, 08:15:15
    #37
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    BuRaKM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ocakta cay içilir, işlerine baksınlar.
    İşte bu yorum başkanın ne kadar doğru bir yolda olduğunun kanıtıdır. Maalesef böyle bir algı var ve bu algının oluşmasında bir kısım ülkü ocaklarının da hatası var. Bu algıyı yıkıp gerçekten doğru hamlelerle, vizyon sahibi bir yapıya dönüşmek gerekiyor. Belli ki başkanda bu vizyon var. Umarım devamı gelir.
  • 08-03-2020, 08:16:25
    #38
    Üyeliği durduruldu
    BuRaKM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ocakta cay içilir, işlerine baksınlar.
    Bizde zaten ürettikleri bu drone için tebrik edip desteklemiyoruz ki.
    Düşünce tarzlarını değiştirdikleri için destekliyoruz.
  • 08-03-2020, 08:19:31
    #39
    Ne kadar boş muhabbet var. Herkes alim, herkes bilgiç.
    Çok güzel diyin, bırakın siyasi olarak düşünmeyi. Vizyonu misyonu artsın insanların.
    Biz birlikte güzeliz, siyaset ilk sırada olmamalı.
  • 08-03-2020, 08:21:08
    #40
    Yahu bir çocuğun yaptığı birşey değişen birşey yok boşuna güzelleme yapıyorsunuz sözümden vazgeçtim ocakta çayda içilmez cay içmek isteyen hopa'ya gitsin.
  • 08-03-2020, 09:11:25
    #41
    Sinan Ateş Ülkü ocaklarına farklı bir vizyon getirmiştir. Her ne kadar şuan mensubu oldukları partiyi desteklemesek de atılan adımı doğru buluyorum. İnsanların kafasında Ülkücüler yanlış lanse ediliyor umarım bunu kırabiliriz.
  • 08-03-2020, 09:20:39
    #42
    Üyeliği durduruldu
    BuRaKM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yahu bir çocuğun yaptığı birşey değişen birşey yok boşuna güzelleme yapıyorsunuz sözümden vazgeçtim ocakta çayda içilmez cay içmek isteyen hopa'ya gitsin.

    2012 de iha teknolojimiz için konuşan biri size ne kadar benzettim bu arkadaşı şimdi ne düşnüüyordur acaba?
  • 08-03-2020, 09:40:16
    #43
    CreepTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sıkışınca bunu söylemen de ne bileyim.

    3D Yazıcı'nın içerisinde ki malzemeleri de onlar mı üretmiş hocam? Üretse de ne işimize yarayacak bu, konuyu baltalamak veya kötülemek için söylemiyorum merakımdan.
    Sizin bu yorumlarınız sayesinde ileriye gidemiyoruz.%51 bile yerli olsa bir adımdır. Devrim arabasına da böyle yaptılar ve şuan 60-70 yıl geriden geliyoruz. Bu sefer olmaycak
  • 08-03-2020, 10:05:03
    #44
    AOK
    Platin üye
    Herşeyi kötülerler ama yaptıkları en iyi ve tek şey nefes almaktır.
  • 08-03-2020, 10:47:10
    #45
    CreepTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    3D yazıcıyı da ocak mı yapmış? veya kullandığı plastik ürünleri. Motorunu, pilini, kablolarını, uzaktan kumandasını? Bunları da ocak mı yapmış.
    Türk yapımı olmasını yediremiyorsunuz galiba