• 19-02-2019, 02:10:17
    #73
    Üyeliği durduruldu
    Audi reklamının kopyası olması bile bilinçli. Bence o reklam firmasına da parayı vermişler sırf çalıntı mı geyikleri dönsün gündemde kalsın diye de olabilir.
  • 19-02-2019, 03:37:44
    #74
    We ❤️ Youtube
    Açıkcası gecenin 03:36sı şuanda ve halen başta twitter olmak üzere her yerde konuşuluyor başarılı bir PR
  • 19-02-2019, 03:44:13
    #75
    ⭐ EN UCUZ CHATGPT 5.5⚡
    https://www.youtube.com/watch?v=SzrXtuX06TU


    zamanında şunu yapmışlardı ama tutmadı be abi.
  • 19-02-2019, 04:11:04
    #76
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Jeal0usy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yaratıcılıkta nirvana yaptılar adamlar gönülden tebrik ediyorum şahsım adına, tarihe geçecek unutulmayacak bir reklam kim ne derse desin.
    max. 3 gün



    sorsak ben tv izlemiyorum hani hiç televizyon izlemiyordunuz?
  • 19-02-2019, 09:07:58
    #77
    KheizLech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    max. 3 gün




    sorsak ben tv izlemiyorum hani hiç televizyon izlemiyordunuz?
    Eşim izliyor malesef ben de şahit olmak zorunda kalıyorum bazen
  • 19-02-2019, 09:31:17
    #78
    Tv'ye bu kadar para döken kim bilir internette reklamlara ne kadar para saçar..
  • 19-02-2019, 11:37:02
    #79
    Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamlar bu konuyu açtırmak için yaptılar reklamları ve tuttu istedikleri oldu heryerde böyle konular ve başlıklar açılmıştır Hakan Baş ayrıldı şirket epey büyüdü ciddi reklam basmışlar ve reklam sadece yeni beyinler bulabilmek için gerçekten tebrik etmek lazım.
    Peki böyle bir reklamın maliyeti nedir bir bilgin varmı veya bilen biri var mı ?
  • 19-02-2019, 11:45:10
    #80
    sadece bir oyunlarının günlük geliri yüzbinlerce dolar olan firma için çok birşey olmasa gerek.
  • 19-02-2019, 12:09:53
    #81
    Reklam konuşturmak için yapılır. Her yönüyle konuşturdular adamlar.
    Çalıntı diyenler için, aynı ajanstan çıkıyor iş. Siz sanıyor musunuz ki, kopyala yapıştır yapıp işi sunsunlar? AUDI o reklam ajansını parçalarına ayırır İlgili izinler alınmıştır, yayın ülkeleri vs sözleşmeler imzalanmıştır.

    Şöyle de bir gerçek var, AUDI bu reklamı Türkiye'de yapsa, kimse anlamazdı. Peak'ın kurgusu, samimi ve atarlı. Ortalaması 7 dk kitap okuyan ülkeye 3 dakika yazı okutmak büyük cesaret.

    Bir kaç kişi de TV'den mi arıyorlar developer'ı demiş. Güzel kardeşim, şuan internette her platformda bunu konuşuyoruz. Hemde reklam olarak değil, viral olarak konuşuyoruz. Developer'lara internet reklamıyla ulaşman zaten olanaksız. İçerik ile ulaşabilirsin, onu da yaptılar. Aynı zamanda da logosu binlerce kez görünse ne iş yaptığı akılda kalmayacak olan Peak, 7'den 70'e her kesime ulaştı. Oyunlarda adını gördüğünde tüm kitle bu firmanın büyüklüğünü hatırlayacak artık.

    Bu da favori reklamım benim:
    • PaSaSa
    • excreative
    PaSaSa ve excreative bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.