• 14-09-2018, 16:54:03
    #1
    "DAHA ÇOK BASILACAK, DOLARIN DEĞERİ DÜŞECEK"
    Dalio, ABD'nin borçlanmasının artması nedeniyle yükselecek açığın, Merkez Bankasının (FED) faizleri daha çok artırma yerine para basmasına neden olacağına dikkati çekerek ABD dolarının değerinin yüzde 30 düşebileceğini kaydetti.

    'ABD ekonomisi 2 yıl sonra gerileyecek'

    "ACİL EKONOMİK GÜÇ KANUNU OLUŞTURULMALI"
    Ekonomik gerilemeden çıkmak için para politikasının etkisinin sınırlı olacağını savunan Dalio, şu anda ABD'nin, regülasyonlarının acil finansal durumlar karşısında yetkililere yeteri kadar özgürlük sağlamadığını söyledi.

    Dalio, "ABD Başkanına, Fed Başkanına ve Senato ile Temsilciler Meclisi liderlerinin beklenmeyen durumlarda gerekli adımları atabilmeleri için acil ekonomik güç kanunu oluşturulmalı." diyerek sözlerini tamamladı.
  • 14-09-2018, 16:57:20
    #2
    Dolar'ın rezerv para olmaktan çıkmasıyla ABD'nin dağılması bir olur.
  • 14-09-2018, 17:04:02
    #3
    O sıra bizim halimiz ne olacak acaba?
  • 15-09-2018, 02:08:25
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Kripto para USDT üzerinden alındığı için hiçbir şey olmayacak. Adamlar kendilerini garantiye aldılar şimdi her para birimine savaş açıyor. Boşuna ümitlenmeyin yani. Kendi para birimin şuan yerlerde sürünüyor.