2009 da İnternete Yeni Alan Adları Geliyor
61
●3.923
- 24-06-2008, 02:04:16Üyeliği durdurulducom net org gen.tr gerisi hikaye ancak akılda kalıcı jenerık domaınler iş yapar
- 24-06-2008, 02:07:49Üyeliği durduruldumy.love
garanti.bank
Gerçekten 2009 Mükemmel Bir Yıl olacak internet Alemi İçin
- 24-06-2008, 02:59:44Üyeliği durdurulduDomain piyasası üzerine bir uzmanlığım veya extra bir ilgim olduğunu söyleyemem. Forumda da konuşuldu mu bilmiyorum fakat birkaç aydır ".me" uzantıları yüzünden piyasa inanılmaz canlandı. Landrush 2 gün sonra ve inanılmaz bir hareketlilik var hala.
Şimdiki fiyatını da bilmiyorum ben duyrulduğundan hemen sonra 5 adet isim reserve ettim (isim başı $200 idi ben sipariş verdiğimde), bunların 3'ü de fiil.me şeklinde. Misal, get.me. Çok büyük potansiyel var, ingilizce fiil sözcüklerinin neredeyse tamamı da ayrılmış durumda.
Bütçesi olanlar şansını mutlaka denesin derim. Gerçi Godaddy bile kaıyt almaya başlamış, pek jenerik kalmamıştır. Ben ilk siparişleri verdiğimde birkaç firma kayıt alıyordu sadece.
- 24-06-2008, 03:44:48Icaan açıklamasında hiçbir kar amacı gütmüyoruz demişti.
türkiye ile birlikte tüm dünyada reglenen domain sayısı şuanki domain sayısının üçte biri olur.
Icaan acaba kaç para kazanır bu tasarıdan.
Bence oylamada gereken çoğunluk sağlanmaz.sağlanırsada internet saolsun
- 24-06-2008, 12:57:48katılıyorum dediğine bi domainin .com u doluysa .neti .org bile almam genelde mecbursam belki türk kullanıcıları direk .com diye girerantiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle