• 19-07-2018, 02:37:48
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Star Gazetesi'nden Ersoy Dede'nin, "Aref’i Sokan Kobra Yılanı Zehirli Değil miydi Yoksa?" başlıklı yazısı şöyle:
    "Senelerdir adını duymadığımız bir genç vardı. Aref isimli bir illüzyonist. Acun’un yarışma programlarından ünlenmiş garip davranışları olan biri. Seneler sonra karşımıza ‘Kobra yılanı soktu’ haberiyle çıktı.
    Dendi ki, iki saat içinde Mısır’a gidip o panzehiri alamazsa ölecek. Ve de Mısır vize vermiyor. Yani gencecik adam gözlerimizin önünde ölüp gidecek. Derken Sağlık Bakanlığı ambulans uçakla genç şovmeni Mısır’a yolladı.
    O havadayken, Aref’in epikriz raporu yansıdı basına. "... nörolojik muayenesinde olağandır. Duyu motor defisit bulunmamaktadır. Kraniyal muayene olağandır. Patolojik refleks yoktur. Hastanın ön kolu atele alıp lezyon bölgesi işaretlenmiş olup..." Türkçesi; sinirsel sistemi etkileyen bir durum yoktur. Duyu motorlarda zayıflık yoktur. Isırık olan bölge tedavi altına alınmıştır. Yani ‘arı sokması’ kadar risk altında Aref.
    Anlayacağınız bu genç illüzyonist işi büyütmüş ve bir sahne dolusu adamı değil, aralarında devletin de olduğu bir ülke dolusu insanı kandırmış durumda bu defa.
    Ayrıca sahiden de, ısırdığında öldürme riski olan bir yılanla gösteri yapabileceğine inanan olmuş muydu?"

    http://www.milliyet.com.tr/aref-ghaf...gazin-2708890/
  • 19-07-2018, 02:38:18
    #2
    Ne Aref miş ya
  • 19-07-2018, 02:41:21
    #3
    PREMIUM SEO
    Daha bugün arkadaşla konuştuk. Ben ilk duyduğumda viral reklam olduğunu düşünmüştüm ve hala öyle düşünüyorum.
  • 19-07-2018, 02:42:14
    #4
    Kurumsal PLUS
    panzehir bulunmazsa öleceğini hala felç riski olduğunu da raporlayan bir hastane ya da bir doktor değil miydi ? Adam kendi kendine 24 saat içinde panzehir bulmanız lazım falan demedi ya.

    bence bu haberleri yapanlar dikkat çekmeye çalışıyor. bizim toplum seviyor cem yılmaz'ın da dediği gibi hemen, ip var..

    David copperfield vardı adam dünyaca ünlü illüzyonist Türkiye' ye bir geldi gösteri yapmak için. Hemen sırlarını ortaya çıkarttılar. Adam o günden sonra yok oldu
  • 19-07-2018, 02:43:02
    #5
    Sağlık ile şaka olmaz. Yalan atacağını zannetmiyoruz kaldı ki yalan atılacak bir durum söz konusu değil dünyada herşey olabilir geçmiş olsun .
  • 19-07-2018, 03:00:04
    #6
    O kadar doktor u kandırdıysa yatacak yeri yok güzel bi ceza yer zaten de sanmıyorum kontrolleri burda yapılmıştır haberler viral.
  • 19-07-2018, 03:02:28
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Açıkçası bu konunun viral olduğunu düşünmüyorum. Eğer viral reklam yapmak isteseydi daha farklı konular seçerdi tahminimce
  • 19-07-2018, 03:12:00
    #8
    Aref: Beni yılan soktu!
    Türkiye: Hemen panzehir uygulanması gerek test meste gerek yok!
    Mısır: Bizce de hiçbir şeye gerek yok direk gelsin 24 tüp panzehir uygulayalım Aref diyorsa doğrudur.
    Milliyet İnternet Sitesi Köşe Yazarı: Yalan!
    R10: Viral!
  • 19-07-2018, 03:16:43
    #9
    Üyeliği durduruldu
    İyi de arkadaş bu adamın hayatı ilüzyon



    İyi de arkadaş bu adamın hayatı ilizyon. Sizce bu işi yapan birisi zehri alınmamış yılanla çalışır mı? Böyle bir riski göze alır mı? Hokkabaz, cambaz ya da her neyse; böyle bir tehlikeye atar mı kendini? Bunu sadece meraktan soruyorum, yalandı ya da değildi bilmem.