• 11-07-2018, 11:25:38
    #1
    ODTÜ mezuniyet töreninde taşıdıkları pankart sebebiyle gözaltına alınan 4 öğrenci tutuklandı.

    Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ) mezuniyet töreninde taşıdıkları pankart sebebiyle gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 öğrenci tutuklandı.
    6 Temmuz'da gerçekleşen törende "Tayyipler Alemi" karikatürünü pankart olarak taşıyan 3 öğrenci, 7 Temmuz günü "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret" suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. 8 Temmuz'da biri pankartın hazırlandığı baskı evi çalışanı olmak üzere 2 kişi daha gözaltına alındı. Baskı evi çalışanının serbest bırakıldığı, 4 öğrencinin gece saat 01.30 sularında tutuklandığı öğrenildi. (Ankara/EVRENSEL)

    Konu siyasete çekilmesin demiyorum ama tehlikeli ve forumca yasak bir siyasi tartışmaya mahal verecek bir konu olarak öngörülüyorsa yönetim kilitleyebilir
  • 11-07-2018, 11:28:59
    #2
    Bi insanı kesinlikle sevmek zorunda değiliz. Nefret de ediyor olabiliriz. Ama ülkenin cumhurbaşkanına saygı göstermek gerekiyor. Ha amerikada yanlış hatırlamıyorsam jimmy fallonun programında obama isminin geçtiği tüm tweetleri okuyordu ve en kötülerine bile gülüp cevap veriyordu. Ama biz hazır değiliz demek ki bu seviyeye

    İlgili video:


    https://www.youtube.com/watch?v=XvgnOqcCYCM
  • 11-07-2018, 11:31:29
    #3
    AOK
    Platin üye
    güzel oldu.okullara siyaset karıştırmayacaksın.dışarıda ne yapıyorlarsa yapsınlar.
  • 11-07-2018, 11:34:57
    #4
    Kaç yıl okumuşsun mezun oluyorsun ne gerek var böyle saçma sapan şeylere. Sen bir pankart açtın diye şimdi cumhurbaşkanı görevinden mi ayrılacak ya da seni kaale alıp istifa mı edecek.
  • 11-07-2018, 11:35:50
    #5
    Üyeliği durduruldu
    İranda yapsalardı bunu asılırlardı İyi olmuş.Gündemde olan birşey ile pankart acsalardı sorun yokta Hayvanları Cumhurbaskanına benzetmek nedir,O Pankarttan anladığım sadece Cumhurbaskanına değil,Cumhurbaskanını destekleyenleride içeriyordu.(anladığım)Dolar,enflasyon vs dalga amaclı pankartlarda açıldı.Onlar alınsaydı diktatörlük var diyebilirdik ama onların ismi dahi geçmedi.Bu ülkede diktatörlük yok anlıyacağınız.
  • 11-07-2018, 11:37:07
    #6
    Davay davay 🌹
    Bu konu kesin siyasete gider. Biz erken davranalımda kimse banlanmasın.

    İyi forumlar.