• 21-06-2008, 12:26:11
    #1
    Maç zaferini silahla kutlayan magandalar Bursa'da bir inşaat bekçisini vurdu. Ağır yaralanan 6 çocuk babası bekçi, kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.

    Milli Takımın Avurupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ı penaltılarla yenerek yarı finale yükselmesini silahla kutlayan kimliği belirsiz magandalar Bursa'da bir inşaat bekçisini vurdu. Ağır yaralanan 6 çocuk babası inşaat bekçisi, kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.

    Edinilen Bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Eğitim Caddesi üzerindeki bir inşaatta gece bekçiliği yapan Alim Akçabey (57), Avrupa futbol şampiyonasında Türkiye'nin Hırvatistan'ı yenerek yarı finale yükselmesinin ardından inşaatın önüne çıkarak araçlarıyla sevinç turu atan vatandaşları izlemeye başladı. Bu sırada kimliği belirsiz bir magandanın silahından çıkan kurşun, Alim Akçabey'in sağ karın boşluğuna isabet etti. Vücudunda bir sıcaklık hisseden Akçabey yere yığıldı. 112 acil servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Akçabey'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis kimliği belirsiz magandanın yakalanması için soruşturma başlattı.

    Bu arada, 6 çocuk babası Akçabey'in yakınları, "Sevinçlerimiz başkalarının acısı olmasın. Milli takımın başarısıyla hepimiz gurur duyduk. Ancak biz geceyi hastanede geçirdik. Bunun hesabını kim verecek" dedi.

    (Cihan)

    *** Allah sizin belanızı versin ne kadar kalın kafanız var atmayın diyoruz şu silahların atmayın.bu adam ölürse çocuklarına siz mi bakacaksınız ?
  • 21-06-2008, 12:38:46
    #2
    dün tvlerde defalarca tekrar ettiler. atmayın yapmayın hayatlar sönüyor diye. ama insanlık dışı kişiler hala eylemine devam etmekte. bulunduğum muhitte dün tam 63 kez ateş edildiğini saydım. önceki maçta evimizin içerisine kurşun girmiş baya bir sekmişti. dün açıkcası türkiyenin kaybetmesini canı gönülden istedim çünkü hiç bir maç veya şampiyonluk insan hayatından daha değerli olamaz.
  • 21-06-2008, 14:59:12
    #3
    Bunlar istenmeyen olaylar ama maalesef her zaman karşılaşıyoruz böyle olaylarla cezalar caydırıcıda olmuyor bu magandalar için sanırım adı üstünde maganda. Arkadaş çok doğru demiş "bu adam ölürse çocuklarına siz mi bakacaksınız?"..
  • 21-06-2008, 15:03:00
    #4
    Dün gece maçtan sonra 2 sularında eve çıkarken sadece bir sokaktan 56 adet boş mermi kovanı topladım, silah atmak tabi ki doğru bir davranış ama türk milletini bu konuda engelleyemiyoruz maalesef, madem desarj olucaksın çık evinin çatısında havaya sık, neden sokak ortasında atarsın ki.
  • 21-06-2008, 15:21:34
    #5
    Dün birini daha öldürmüşler. Öğle haberlerinde görmüştüm. Şanlıurfa da çatıda uyuyan kadının çenesine isabet ediyor ve kadın yoğun bakımda...Allah topunun belasını versin. Şerefsiz adiler...
  • 21-06-2008, 15:28:14
    #6
    Üyeliği durduruldu
    her maçtan sonra bilanço aynı 1 veya daha fazla ölü lanet olsun böyle galibeyete
  • 21-06-2008, 16:06:09
    #7
    Yazık sevinmeyi bile beceremiyoruz...
  • 21-06-2008, 16:44:35
    #8
    70 milyon küsür nüfusa sahip ülkede birkaç tane gerzek gay herzaman çıkar, o kadar uyarı yapılıyor, mahallede bir kişi silah atamaya başlayınca bu gay kılıklı insanlarda gaza gelip hemen silaha sarılıyor.

    Hep diyorum silahla kutlama yapan adam adam değildir gay dir giye.

    aynen böyle

    Ölenlere Allah rahmet eylesin.
  • 21-06-2008, 16:56:38
    #9
    madem çok ateş etmeye hevesliler kurusıkıyla atsınlar.
    normal silahla olmaz ki..yazık..