• 14-05-2018, 17:23:06
    #46
    Sen eğitimsiz dedin. Yalan konuşuyorsun, sonuçta eğitimli. Gerçeği yansıtarak konuşalım, eğitimli fakat seviyesi bu diye eleştirirseniz daha sağlıklı olabilir.


    ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yüksek lisans? Asteğmenliğin şartı lisanstır, yüksek lisans değil. Yüksek lisans olsa da keşe belirtilerini de görsek. Güzel bir hesap mevcut burada lisansına ilişkin: https://turkiye.net/yazarlar/konuk-y...oma-sorunsali/

    Ayrıca alınan eğitimin kişide bir yansıması bulunmalıdır. Dış ilişkiler mezunu hanımefendiyle konuşuyoruz, "9. Cumhurbaşkanı kimdi ya?" diye soruyor bana. Ortadoğu'dan söz açalım diyoruz, yorumu, "uff Araplar" cümlesinden öteye geçemiyor. Kültürel, akademik bir alışveriş var mı? Yok. Eğitimli diyebilir misiniz? Mümkün değil.
  • 14-05-2018, 17:24:46
    #47
    okutan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen eğitimsiz dedin. Yalan konuşuyorsun, sonuçta eğitimli.
    Eğitimi tartışmalı. Yalan konuşan yok. Senli benli samimiyete girmeyelim değerli hocam. Sevgiler.

    Mesajınıza ekleme yapmışsınız. İsterse ilkokul mezunu olsun görüşleri nedeniyle kimseyi seviyesiz olarak adlandırmayı doğru bulmuyorum. İsterse gezegenin en muhafazakar adamı olsun.
  • 14-05-2018, 17:26:39
    #48
    Sizde samimiyet aramıyorum zaten. Eğitimli olmanda bir şeyi değiştirmiyor demek ki, insanları sizli bizli diye ayırmaya devam ediyorsunuz. Neyse konumuz o değil, yalan yanlış verdiğiniz konuda düzeltme yaptım sadece.

    ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğitimi tartışmalı. Yalan konuşan yok. Senli benli samimiyete girmeyelim değerli hocam.
  • 14-05-2018, 17:53:44
    #49
    bu arada konu sahibi neden banlı acaba?
  • 14-05-2018, 18:18:43
    #50
    zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kesinlikla haklisiniz.

    Iki sistem arasinda bir mukayese yapsak,baskanlik sistemi daha baskin ve halkin yararina gorunuyor.Lakin soz konusu teklif Akp'den geldigi icin muhalefet denilen capsizlarin manipulesi ile Hayir oyuda hayli yuksek cikti.


    Asil konuya gelecek olursak,bu ulkenin siyasileri yalanci,ciddiyetsiz ve halkin yararindan cok kendi cikarlarini dusundukce en kral yonetim sistemi gelse ne olur?

    Not: Akp'li degilim.
    Bu arkadaşın bana çapsız demesinden dolayı şikayetçiyim. Yönetim gerekeni yapar umarım.
  • 14-05-2018, 18:23:18
    #51
    Üyeliği durduruldu
    erayaktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam çok haklısınız, fakat birde neye hayır diyeceğini bilmeyip de x partisini sevdiği için hayır diyenler var. Olaylara geniş bakmak lazım.
    O halde başkanlık sistemini referanduma götürmemeleri gerekiyordu suriyeliler içinde yapsınlar referandum neden yapılmıyor ? istedikleri sonuç çıkmayacak çünkü
  • 14-05-2018, 18:30:46
    #52
    kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arkadaşın bana çapsız demesinden dolayı şikayetçiyim. Yönetim gerekeni yapar umarım.
    Capsiz degilsin ama idrak edebilme noktasinda biraz eksiksin.Zira secmene bir sey diyen yok.Bilakis secmenin umut bagladigi halde,ustune dusen sorumlulugun farkinda olmayan vekillere ve hukumete bizim sozumuz.Ha sen "beni de bu zumreye dahil edin" dersen,o da senin sorunun...