ÇiftlikBank Mercek Altında
88
●10.134
- 24-11-2017, 11:22:14Üyeliği durdurulduyok öyle bişey arkadaşlar ya hep iftira merak edenler bu yazıya baksınlar
https://www.facebook.com/CBMehmetAyd...20201071796269
Bütün tapulara bakın kimin adına
https://www.ciftlikbank.com/document.php?***=tr - 24-11-2017, 11:29:52Ya nedir ülkenin çektiği arkadaş ya.
Dönen paralara bak. Ya bizim millete gidip desen ki işlemci,teknoloji,savunma sanayi,tarım gibi her hangi bir alanda gelin ortak bir şirket kuralım yeni nesil sistem ve teknolojilerle hangi alanda olursa olsun bir şeyler yapalım 100-200-500 kişi koysun bütçesinin el verdiği kadarını herkes yatırdığı miktara göre hisse,hak sahibi olsun desen paramıza göz diktin *********** mısın diye taşla kovalarlar bu tarz olaylarda da millet parayı çuvalla al gardaşşş çok para kazancaz çokk moduna giriyor. İşin kötü yanı her konuda her sektörde toplumun güveni o kadar kırılıyor ki yarın öbürgün böyle bir sistemi gerçekten faydalı olacak şekilde öyle ayda 200 bin TL'ye karşılık 50 bin TL değilde yılda ederine göre bir faizle ödeyelim aynı zamanda inek,süt,peynir gibi kavramları dengeleyelim desen millet yok yaa benim ondan ağzım bir kere yandı moduna girecek. - 24-11-2017, 11:44:38Ben yaklaşık 1 aydır bu adamları ciddi anlamda inceliyorum. Çünkü aklımda sizin gibi hep bi ************** durumu var. İçimde öyle bir his var. Ama adamlar tüm bu düşüncelerimi, kafamdaki soru işaretlerini şeffaflıklarıyla çürütüyorlar.
Benim bunlara verecek param yok, olsa da vermezdim gider Bitcoin alırdım. Ama para verenleri düşünüyorum. adam 200 bin TL yatırmış mesela, server çökse, site kapansa, hadi gidiyoruz bitti dese ne olcak o zaman.
Adamların ciddi olarak bir şirketi var. fabrikalar açıyorlar, tarla alıyolar. şarküteri şubesi açıyorlar. Bunların hepsini de herkesin gözü önünde hatta yatırım yapanları para yatıranları davet ederek, özel servis kaldırarak herkesle birlikte yapıyorlar. beraber kurdele kesiyorlar. gazetelerde, tv lerde yayınlanıyor. tv lerde reklamları dönüyor. tapuları vergi levhalarını aldıkları herşeyin belgelerini paylaşıyorlar. Geçen gün yine bi araştırmamda Tarım Bakanlığından gelen müfettişin katılımıyla yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını yönetim kurulu kararını noter ve bakanlık onaylı paylaştılar. Ciddi anlamda adamlar şeffaf.
Şimdi ortada bu kadar belge varken, ben kimseye bu adamlar *********** diyemem. ama içimde hala bir güvensizlik bigün şarteli indirip milletin paralarına konup gidecekler düşüncesi hissi var.
Kuru kuruya lafla *********** denemeyecek kadar şeffaf olduklarından izlemeye ve bigün içimdeki hissin doğru çıkacağını düşünerek bu şirketi izlemeye devam edicem. %100 emin olsam da bu tür oyunlara asla para yatırmam. yatırılmasını da önermem.
Tapu, ISO, Vergi levhası gibi belgelere şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.ciftlikbank.com/document.php?***=tr
Bakanlık görevlisi katılımlı yönetim kurulu toplantı belgesi de şurda
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
200,000 TL ver her ay 50,000 TL al öylemi?
güldüm sabah sabah.

