Mynet'in ortaklarından Kurttepeli'ye şantaj maili geldi. 25 bin YTL istenilen mailin Trumedya'nın sahibi Han'dan geldiği tespit edildi. Savcılık 3 yıla kadar hapsini istedi.
Takvim'in haberine göre, Türkiye'nin en büyük internet kurluşlarından Mynet'in Başkanı Emre Kurttepeli, Trumedya'nın sahibi Trueson Han'ın kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. İddiaya göre, Mynet A.Ş.'nin hissedarı olan Kurttepeli, mail adresine gelen "Emre Bey bu son çağrımdır" yazılı notla sarsıldı.
ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERDİ
Kurttepeli'den 25 bin YTL istenilen yazıda "Borçlarımdan kurtulmam için ihtiyacım olan parayı vermek zorundasın. Bu maili ister bana yapacağın bir yardım, ister borç, istersen de bir tehdit olarak kabul et. Yoksa olacaklardan sorumlu olmam" ifadeleri yer aldı. Maili aldıktan sonra korkuya kapılan Emre Kurttepeli Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak bu maili atan kişinin bulunmasını istedi.
ŞİFRELER KARIŞMIŞ
Yapılan incelemelerde tehdit mailinin Trueson Han'a ait olduğu ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Han, kendisinden şikayetçi olan Kurtepeli'yi yaklaşık 10 yıldır tanıdığını ancak kimseden şantaj yoluyla para istemediğini dile getirerek, mailin şifre karışıklığı nedeniyle Kurttepeli'ye ulaşmış olabileceğini söyledi. Han hakkında şantaj suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Kaynak: Mynet'e gelen ?antaj mail'i ortal??? kar??t?rd? - YA?AM - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük ?nternet Gazetesi
Mynet'e gelen şantaj maili
19
●2.427
- 19-05-2008, 17:54:11Üyeliği durduruldu25000 bin ytl için şantajmı yapıcak ya.hatta mynetin sahibide korkucakmı

ben mynetin sahibi olsam sıktırırım topuklarına :P - 19-05-2008, 18:15:24Üyeliği durduruldumynetin sahibi diye mafyamı olcak... tipini gördüysen zaten korkak bi tipi var =) ..RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca sen olsan korkmazmısın ya gelip ailene bişey yapsa psikopatın biri?
komik ya 25000 ytl için mi yapmış