• 04-11-2016, 02:52:47
    #1
    Yine önemli bir gelişme oluyor galiba facebooka girmiyor? bilen yazabilir mi
  • 04-11-2016, 02:54:21
    #2
    sadece face değil youtube twitter ved daha fazlasına girilmiyor
  • 04-11-2016, 02:55:59
    #3
    whatsapp ta bile gecikmeler var. baya önemli gelişmeler oluyor galiba. hiç biryere girmiyor. kimisi özel operasyon yapılıyor filan diyor
  • 04-11-2016, 03:50:01
    #4
    Terör yardakçıları gözaltına alınmış. Güzel bir gelişme ama gözaltı yetmez inşallah tutuklanırlar. Ancak bunlar gözaltına alındı diye interneti kısmak, erişime engellemek, sansürlemek çok mantıksız.
  • 04-11-2016, 03:50:45
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Terör sevicilere ve teröristlere yapılan operasyonlarda, trollerin ortaya çıkmaması, çıkarlarsa da genel kitlelere ulaşmalarının önlenmesi için geçici süre ile sosyal medyada yavaşlatma yapılıyor. Gerekirse 1, 10, 100 gün yavaşlatılma yapılsın ama bu ülkedeki teröristler ve terör seviciler temizlensin.

    Şimdi şu yorumumdan "işi Facebook'ta olanlar ne olacak" diyenler illaki çıkar. Emin olun bizimde işimiz Facebook'ta, Twitter'da ve YouTube'da. Ki yoğun bir şekilde... İşe şöyle bakmak gerekiyor;

    Facebook, Twitter ve kısmen Google... Hepsi ama hepsi bize 3. dünya ülke sıfatı ile bakıyorlar. Nüfusumuza rağmen devlerin gözünde basit, ülke içi huzursuz, her an her yerde bomba patlayabilecek çapta bir ülke durumundayız. Terör hücrelerimize işlemiş durumda.

    Mesela size basit bir örnek vereyim; bugün Facebook çoğu küçük ülkede bir sayfa onaylatma işlemini yaparken biz de yapmıyor. Takmıyor bile bizi! Direk business reklam hesabım aracılığı ile telefon görüşmesi yaptığım hatta ismi Antonia olan bayan bunu bana üstü kapalı bir şekilde dillendirmişti. Şok olmuştum.

    Devletimizin arkasındayız!
  • 04-11-2016, 03:53:01
    #6
    https://www.r10.net/sosyal-aglar/1657...r-musunuz.html

    Buradan devam edelim.