Musul'a Giriyoruz!
71
●4.656
- 18-10-2016, 14:00:08Savaş çok ayrı bir terim. Müdahale daha bir ayrı terim. Öncelikle bu terimleri ayıralım. Ortada oynanan oyunun farkına varmak gerek. Bugün hiçbir müdahalede bulunmazsak bundan birkaç yıl hatta birkaç ay sonra olacak sorunlara davetiye hazırlarız. Çünkü ucu bize dokunacak. Bunun en güzel örneğini Işıd, PYD, PKK'ya zamanında müdahale etmeyerek gördük ve görüyoruz. Ayrıca bunun partilikle alakalı bir durumu yok. Dediğiniz gibi işi partizanlığa götürmüş olanlar var. Ancak uzun vadede söz konusu vatandır. Bu zamana kadar düşmanımıza müdahale etmeden bekledik ve şehitler verdik, veriyoruz. Gerekirse bu belayı defetmek için müdahale de etmeliyiz. En iyi savunma saldırıdır.
- 18-10-2016, 14:17:13Barajlardaki aynalı sazanları koruyacaklar.....!TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-10-2016, 14:24:27Türkiye, Musul Operasyonu'nda resmen görev almaya başladı.Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-10-2016, 20:42:50Bende bu hafta bir iki mesajımı bulamadım.Sanırsam veritabanında anlık kayıplar olabiliyor hocamCavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-10-2016, 09:50:44Girilmesi gerek zaten . Cumhurbaşkanının tek sevdiğim yani aklımdan geçenleri söylemesi

Elin gavuru taaa öbür kıtadan gelip giriyor biz sınırımızdan girince hepsi karşı çıkıyor .
Bide şu var girmesi kolay ama çıkması zordur . Türkiye olarak ilerleyen zamanlarda hepimizi zor günler beklemekte, bunlar savaşın alıştırmaları .
Batı amacına ulaştı orda savaşı çıkardı millet birbirini kırarken o silah ve cephane denemelerini ve satışlarını gerçekleştirecek .
Hep sorarım kendime ortadağu sürekli böyle kavrulurken kan akarken neden batıda hiç birşey olmuyor. Batının halkı ekonomileri çoksede bizden daha refah bir şekilde hayat sürüyorlar . - 20-10-2016, 13:28:06Olayı hemen anti-savaş karşıtlığına getirenler var maşaallah. Acaba bu tepkilerini Kürt Terör Örgütüne de yapıyorlar mı? Ha yapıyorlarsa helal olsun lafım yok..
Önceden Türk toprağı olmuş ancak son yüzyılda yaşanan olaylardan sonra elden çıkmış bir bölgeyi korumak için girmemizi neden sakıncalı görüyorsunuz.
Burda önemli olan devletin geleceği. Hükümetin popülist politikası değil. Hükümetin daha önceki politikalarını gördük, asvaltın altına yerleştirilen tonlarca patlayıcıyı görmezden geldikleri, terör örgütlerinin nasıl cirit attıklarını v.s bu konulara girmemize gerek yok.
Musul'da olursak ne kazanırız olmazsak ne kaybederiz. Orası Suriye değil buarada. Orası Türkmen şehri! Bağdat gelmiş orayı Şii yapacam diyor. Kürtler bize bağlansın diyor, İŞİD ne olduğu belirsiz ortalık kadını gibi zaten. Sınırımızda yaşanan yangına göz yumarsak o yangın bize de gelir. Aynen milyonlarca Sureyeli içimize alıp, kim neci ne değil, canlı bomba var yok sonra oturur bu yapılan mallıklara çözüm ararız. Gaziantepte İŞİD mahallesinden söz ediliyor. Zaten Doğu da ayrı bir kalkışma var.
Dikkat edin oturun dedikçe PKK orda geniş alanlara yayılmakta, savaşçılık eğitimine bir tık yukarı çıkarmakta. Hakimiyet alanını genişletmekte. Oturun diyenler bir şekilde bunlara hizmet etmiş olacaktır-bilerek ya da bilmeyerek-. Kusura bakmayın herkesin canı bir şekilde tatlı ama geleceğimizi düşünmek zorundayız.