Sigara Zamları Başladı
58
●3.290
- 05-07-2016, 04:39:25Avrupa'dan 3 kat daha fazla para ödüyoruz lanet olası illete. Gerçi hükümette haklı sigara ve alkolden kazandıkları paraları başka nereden kazanacaklar
- 05-07-2016, 04:55:00İşin aslı can çekiştirerek zam yapıyorlar. Milleti ufak ufak götürüyorlar böyle. Direk ciddi bir zam olsa belki bir çok kişi bir anda bırakacaktır.
Günde iki paket sigara ayda 600TL demektir ama evde çocuk 10TL harçlık istese gözlerimiz fal taşı gibi açılır değil mi yani
- 05-07-2016, 08:09:41Üyeliği durdurulduSiyasi bir yorum yapmak istemem ama bu zamlarla birlikte insanları kaçak sigaraya yöneltiyorlar. Kaçak sigara içmek demek de terör örgütlerine destek olmak demek. İnsanların içmesini istemiyorsan şu an yaptığın gibi ücretsiz tedavi olanakları sağlarsın, sigara bırakma ilaçlarını ücretsiz tedarik edersin. Sonunu sen düşünme. Bırakmak isteyen bırakır, içmek isteyen içer. İçen adam 20 lira da yapsan bi yolunu bulur içer.
- 05-07-2016, 09:09:47Hocam savunulacak bir yanı yok bence.KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafaya taktım bu illeti bitireceğim diyor. Kaldır o zaman ülkede sigara satışını. Kaçak girişini de kes. Yinede kaçak girişi olacak az da olsa. Onunla birlikte tütün satışı olacak. Ama ciddi oranda içici azalacak.
Bu şekilde tam tersi herkes alıyor. Olan vatandaşa oluyor. Para koparacağım diye milleti düdüklüyor devlet. Çok istiyorsa yasaklar bitirir. Ha hoş bende kızıyorum ama parliament 14 tl olursa almaya devam edeceğim. 20 de olsa alacağım.
Herkes böyle artık 3-5 lafını yapmayı bıraktık. Görüyorlar ki aynı hızda alıyor vatandaş. Değişen bir şey yok. Bari eziyet çektirme milletine. - 05-07-2016, 09:12:21Allah'a şükür Ramazanın başında bıraktım.
1 ay geçti ve çok rahatım.Hem ekonomik yönden hemde sağlık yönünden.