• 23-08-2014, 00:55:36
    #1
    Nasa'nın Mars'a göndermiş olduğu Curiosity aracı yeni görüntüleri sürekli gönderiyor. Marsta geçtiğimiz zamanlarda ışık,mezar gibi yapılar bulunduğu iddia edilmişti ve fotoğraflar gelmişti. Bir kısım bilim adamı marsta uzun zaman önce yaşamın olup bittiğini söylerken bir kısım bilim adamı da bu tür şeyleri söylemenin daha erken olduğunu belirtiyor.

    Geçtiğimiz günlerde Mars'tan gelen fotoğraflara bir yenisi daha eklendi bu iddia ise Marsta Kemik Bulundu. Nasa tarafından görütülenen fotoğraf ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken görüntü acaba gerçek mi dedirtiyor.



    Kaynak: http://www.pcwebim.com/marsta-kemik-bulundu-iddiasi/
  • 23-08-2014, 00:58:00
    #2
    Olayları bir nevi dağıtma amacı ile olmayan bir olguyu servis etme gibi geliyor bana.
    Ona bakarsanız bir Çinli'de taş ı canlıya benzetti sonra bizde onu şahin k. ya benzetmiş idik ne oldu traş buda öyle.
  • 23-08-2014, 01:15:10
    #3
    Üyeliği durduruldu
    O kadar para aktarıyorlar araştırmalara, boşa harcadıklarını göstermemek adına bol bol yalan haber yapıyorlar.
  • 23-08-2014, 01:20:09
    #4
    iGrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O kadar para aktarıyorlar araştırmalara, boşa harcadıklarını göstermemek adına bol bol yalan haber yapıyorlar.

    Yalan haberi medya yapıyor nasa bir açıklamada bulunmuyor


    iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 23-08-2014, 01:24:28
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Kemik olsa ne olacak, kuranda diyor zaten sizden başka canlılarda var diye, demekki var
  • 23-08-2014, 01:30:57
    #6
    BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kemik olsa ne olacak, kuranda diyor zaten sizden başka canlılarda var diye, demekki var

    Hocam adamlar Müsliman değil Elhamdürillah Müslümanım ben ve bende inanıyorum varlıklarına. Sonuçta nasaya harcanan para teknoloji vs. ilerde amerika kendine kârı olacağını düşünmese yapar mı


    iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 23-08-2014, 02:18:05
    #7
    Tamamen yalan olduğunu düşünüyorum. Başka canlılar olur ama bu güneş sisteminde sanmıyorum çünkü bu güneş sistemindeki gezegenlerin hiçbirinde (dünya hariç) yaşam yok. Diğer yıldızların güneş sistemi başka tabii.
  • 23-08-2014, 02:31:39
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yalan malan bilmem ama NASA'nin elinde cok ciddi belgeler ve bulgular net vardir. Adamlar aciklamiyorlar, birseyler gizli kalsin istiyorlar, buna bende anlam veremiyorum.
  • 23-08-2014, 05:49:32
    #9
    ne NASA ama tek bi canlı bulamıyor oda birşeymi sittin sene önce dünyada dinozor adlı canlılar vardı hey gidi hey kemik buldu olay oldu