Kişisel haberleşme ve sohbet programı MSN şifresi çalınanlara iyi haber. Ankara Adliyesi, MSN şifresinin çalındığı iddiasıyla kendilerine yapılan başvurularda olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.
Ankara Adliyesi Cumhuriyet savcıları, son dönemlerde kendilerine 'MSN şifremi çaldılar' şeklinde başvuruların yapıldığına dikkat çekerek, “MSN şifresini kimin çaldığını ve kullandığını kısa sürede tespit edebiliyoruz” haberini verdi.
MSN şifre hırsızları hakkında bilişim suçlusu işlemleri yaptıklarını belirten yetkililer, MSN şifresini çalanları nasıl yakaladıklarını da şöyle anlattı: “Microsoft Corporation'un Türkiye Temsilciliği İstanbul'du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz.”
Kaynak: internet haber
MSN şifreniz mi çalındı?
7
●699
- 04-12-2007, 23:03:50castel432 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gmailde messenger çıkartsın gör sen o zaman hack olaylarını - 05-12-2007, 00:23:17Sürekli arkadaşlarımdan bedava-kontur sitelerinin mesajları geliyor, o an çevrımdışı görünüyorlar. Ancak hiç bilgileri yok bu mesajlardan ve maillerden. Geçen bir arkadaşım abisinin msn'sindeyken kendi msn sinin açıldığını görmüş. Ben bir programlar otomatik yolluyorlar sanmıştım ama arkadaş öyle deyince msn'si çalmışlar diye düşündüm. Ama çalanlar şifre değiştirmiyor galiba çünkü arkadaşlar sonra yine giriyor.
İlginç ve kötü bir durum...