[ Bulutfon ] Bulut Tabanlı IP Telefon Santrali
478
●62.121
- 29-06-2014, 18:52:26UYSALSMS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleSheeba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTeşekkürler ilginizden dolayı tekrar.Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada geliştirme ekibine yetişmek pek mümkün oluyor,
yenilikler ile ilgili blog yazıyorduk ancak blog sayfamızda en son versiyon 1.1.0 hakkında bilgiler vermişiz, geldiğimiz noktada versiyon 1.24.1 oldu.. Her versiyon değişiminde yeni özellikler ekleniyor.. Bu özellikler ile ilgili genel bir hangout yayını yaparak bunu müşterilerimizle yaptıklarımızı/yapacaklarımızı paylaşmak istiyoruz.
Etkinlikte 1.1.0'dan bu yana eklenenler, yapılan düzenlemeler ve bundan sonra yapılacakları kısaca anlatacağız.
Etkinlikte ayrıca müşterilerimizin sorularını cevaplamak istiyoruz. Eğer bize sorunuz varsa bunları alt kısımda paylaşacağım blog yazısının yorum kısmına veya e-posta adresimize yazarsanız çok memnun oluruz.
Şimdiden teşekkürler.
http://blog.bulutfon.com/bulutfon-ha...vap-etkinligi/
Etkinlik sonrası videoyu da hem blog, hemde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Ben ayrıca konuya da eklerim mutlaka.
İyi çalışmalar. - 30-06-2014, 23:46:19http://blog.ni.net.tr/yeni-siparisle...fon-aboneligi/Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hosting alımlarındada geçerli mi bu olay yani host aldık mı 3 ay bulutfon aboneligi mi vereceksiniz
- 01-07-2014, 01:41:17Merhaba,gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kampanya Netinternet'e özel değil genel bir kampanyadır.
http://kampanya.bulutfon.com/satis-ortakligi-kampanyasi.html
Yukarıdaki sayfada yer alan firmalardan satın alınan ürünlerde +3 aylık Bulutfon aboneliği ücretsiz verilmekte.
Saygılar. - 01-07-2014, 02:57:37konudan sormak yerine konuyu okuyayım dedim 23 sayfayı tamamlamışım.
bu hizmeti vermeye başlayalı uzun süre olmuş ama şans eseri yeni farkettim. öncelikle hayırlı olsun.
iş yerimde d-link cihazlar var. callshop larda kullanılıyor. Çift portlu. Bu cihazı kullanabilirmiyiz.
birde seslendirme konusunda bir gelişme varmı acaba? - 01-07-2014, 16:51:34MerhabaMercanTelekom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginize teşekkürler öncelikle. SIP destekli tüm cihazlarda ve yazılımlarda Bulutfon çalışmaktadır.
Bununla ilgili bir kısıtlama olmamakta. Elinizdeki cihazlar SIP destekli cihazlar ise rahatça Bulutfon sanal santralinizdeki dahilileri bu cihazlarda sonlandırabilirsiniz.
Teşekkürler.
---
Bunun dışında
İnternet sitelerine telefon numaraları nasıl eklenmeli
http://blog.bulutfon.com/telefon-num...sil-eklenmeli/
Yeni Bulutfon ödeme sistemi
http://blog.bulutfon.com/bulutfon-odeme-sistemi/
Hakkında 2 blog yazısı yayınladık. Zaman ayırıp okumanızın faydalı olacagını düşünmekteyim.
Saygılar. - 04-07-2014, 14:40:52http://kampanya.bulutfon.com/satis-ortakligi-kampanyasi.html
+3 Ay ücretsiz Bulutfon aboneliği kampanyasına ek +3 firma daha eklendi.
Kampanya şu şekilde,
Bu sayfada yer alan şirketlerden herhangi birinden aldığınız hizmet karşılığında, Bulutfon aboneliğiniz için ilk ay ödemenizden sonraki +3 ay ücretsiz verilmekte.
Bu kampanyadan yararlanmak için bu sayfada yer alan firmaların birinden herhangi bir ürün ve hizmet satın almış olmanız gerekmektedir.
İşte kampanyadan yararlanabileceğiniz firmaların listesi:
- 04-07-2014, 16:20:17Yenilikler hepimize hayırlı olsun Osman bey,
Başarılarınızın devamını dilerim, (Bu arada ofis numaramı da bulutfon' a taşıyacağım.)
Saygı ve sevgiler,
