Operatörlerin 4.sü, 1 Numaralısı Bulutfon Olmalı
Böyle güzel girişimler görmek hoş oluyor. Güzel bir sistem, tebrikler.
Bu çok iyi. Şu an bir ip santral bana 8-9 bin liraya maloluyor ve us bununla bitmiyor. Ben haftabaşı bu işi ihtiyaçlarıma göre projelendirip, tam olarak bana ne gerektiğini ortaya koyayım, ondan sonra tekrar görüşelim inşâallâh.
Teşekkürler ilginizden dolayı tekrar.
Bu arada geliştirme ekibine yetişmek pek mümkün oluyor,

yenilikler ile ilgili blog yazıyorduk ancak blog sayfamızda en son versiyon 1.1.0 hakkında bilgiler vermişiz, geldiğimiz noktada versiyon 1.24.1 oldu.. Her versiyon değişiminde yeni özellikler ekleniyor.. Bu özellikler ile ilgili genel bir hangout yayını yaparak bunu müşterilerimizle yaptıklarımızı/yapacaklarımızı paylaşmak istiyoruz.
Etkinlikte 1.1.0'dan bu yana eklenenler, yapılan düzenlemeler ve bundan sonra yapılacakları kısaca anlatacağız.
Etkinlikte ayrıca müşterilerimizin sorularını cevaplamak istiyoruz. Eğer bize sorunuz varsa bunları alt kısımda paylaşacağım blog yazısının yorum kısmına veya e-posta adresimize yazarsanız çok memnun oluruz.
Şimdiden teşekkürler.
http://blog.bulutfon.com/bulutfon-ha...vap-etkinligi/
Etkinlik sonrası videoyu da hem blog, hemde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız. Ben ayrıca konuya da eklerim mutlaka.
İyi çalışmalar.