Arkadaşlar merhaba bi internet sitem var. belirlediğim kelimede ilk sıradaydım ve çok uzun süredir.
Bazı sevgi değer arkadaşlar var annelerine sık sık saygı yolluyorum. Eminim annelerinin kulakları sık sık çınlıyordur. Her neyse benim bu sitemin tasarımını çaldılar vs vs.. baya bi kişi çaldı. Daha sonra sıralamadan düştüm. (Kesinlikle hacklink kasmadım). ne kadar çalışma yaptırdıysamda 1 sayfaya gelemedim bir türlü, hep 2.sayfadayım. Sizce ne yapayım ? bu site tekli bir site ve sürekli güncel değil. Yeni yeni sayfalar mı eklesem? yoksa tasarımı ve yazılımımı değiştirsem. ne önerirsiniz ?
Akıl verin
17
●1.154
- 03-02-2013, 18:17:42Üyeliği durdurulduÖncelikle Google Webmasters Tools üzerinden sitenizi doğrulayın ve yeniden değerlendirme isteği gönderin. Açıklama kısmında, tasarımınızın çalındığını ve sitenizin kalite yönergelerine uygun olduğunu mutlaka belirtin.
Eğer herhangi bir iyileşme, düzelme gözlemlemezseniz o zaman tasarım, yazılım ve Meta-Tag ayarlarında değişikliğe gitmenizi tavsiye ederim.