• 29-01-2013, 12:12:28
    #1
    Öncelikle herkese merhabalar,

    Tam olarak 2 aylık moda sitesine sahibim. Hergün düzenli olarak özgün konu girmeme rağmen index sıkıntısı yaşamaya devam ediyorum. Sitemde şuan 2500'e yakın resim indeksi bulunuyor fakat indeks sayım sadece 180. İlk zamanlarda bunun zamanla düzeleceğini sandım ancak benzer sitelere baktığımda 1 ay içerisinde indekslerinin tavan yaptığını görüyorum. Bu konuda bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...
  • 29-01-2013, 12:33:54
    #2
    resim index alması normal sayfa indexlenmesi göre çok daha fazla uzun süreç gerektiren bir durumdur.
    öncelikli tavsiyem görsel site haritası göndermen olacaktır.
    daha sonrada beklemeye alcaksın
  • 29-01-2013, 12:43:53
    #3
    2 aydır bu problemi aşamadım , google image map kurdum olmadı ,gogıl wm tools a ekledim 3k indexlenen oldugu halde görsel aramalar yine degişmedi. konu resimlerini indexletim vs vs... max 2k olan resim indexim şuan 150 ve artımıyorda bu sayıda degişimler oluyor birazçık o kadar.

    nasıl birşey anlamadım. lakin text indexte hiç bir sıkıntım yok , ziyaretci sayısında, farklı ülkelerden gelen ziyaretci sayısında da.

    resmen b*kunu çıkardılar, ilk zamanlarda site yeni hiçbir varlıgı yok diyordum ama yabancı forumların da da buna çözüm bulan göremedim.

    son olarakta SEO Friendly Images da kullandım vs vs yok yani bişey. şimdi tüm eklentileri iptal ettim böyle bir hafta devam edelim sonucu görecegiz.
    takipteyim.
  • 29-01-2013, 13:03:30
    #4
    Kardeşim benzer siteleri araştırdım 2 aylık sitelerin tüm resimleri indexlenmiş. Sanırım temada sıkıntı var. R10 üzerinden satın aldığın bir temayı mı kullanıyorsun?
  • 29-01-2013, 16:08:06
    #5
    hayır lakin istedigim gibi free bir tema bulamadım , bende son çare onu araştırıyorum. olmadı bulana kadar wp ile gelen temalardan bir tane kullanacagım 1 haftada bu işi çözücem inş.

    taglarda yada resim isimlerinde bir sorun olabilir mi bilemiyorum ama bunuda ciddi olarak araştırıyorum.
  • 29-01-2013, 19:02:08
    #6
    Çözüme ulaşabilirsen benide bilgilendirmeni rica ediyorum. Aynı şekilde bende sorunu çözmeye çalışıyorum.
  • 08-03-2015, 04:16:05
    #7
    Aynı sorun ben de de var yardımcı olabilecek arkadaş var mı bana da
    ücretli/ücretsiz
  • 08-03-2015, 14:57:00
    #8
    Üyeliği durduruldu
    nanis2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aynı sorun ben de de var yardımcı olabilecek arkadaş var mı bana da
    ücretli/ücretsiz
    Basit bir çözümü var. Aksam paylasacagım
  • 08-03-2015, 15:10:31
    #9
    pan_river adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Basit bir çözümü var. Aksam paylasacagım
    beni de etiketlermisin?