• 26-01-2013, 14:20:35
    #1
    Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı ve bol kazançlı günler diliyorum.

    Yaklaşık 6 ay önce burclar7.com'u kurdum. Bu site için çok emek verdim. Ücretli tema aldım. 2 ay boyunca başka hiçbir şey ile ilgilenmeden gerekli araştırmaları yaparak 366 adet özgün yazı hazırladım. Gerçekten bu siteden çok umutluydum; fakat siteden hiç randıman alamadım. Şu an sadece 100 civarı hiti var. Mesela 500 kelimelik yazı yazdığım bir konunun anahtar kelimesini google'da arayınca ilk 500'de sitemi göremiyorum. Bunun sebebini anlayamadım?

    Sizin bir fikriniz var mı, merak ediyorum?
  • 26-01-2013, 14:25:42
    #2
    bu aralar çok ama çok normal hocam lütfen 1-2 hafta sabırla bekleyin sonra yapacakalrınızı yapın benim gibi kızıp tema değiştmeyin siteye yada 301 atmayn
  • 26-01-2013, 14:30:00
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sağlam bi backlink kaynağınız yok hocam,Normal o yüzden
  • 26-01-2013, 14:31:00
    #4
    sabır bu işte anahtar... şuna emin olun, emek verilen her iş hakettiğini alır. Belki şuanda az gelebilirsize ama aynı şekilde devam ederseniz ileriye dönük başarılı olacaksınızdır.

    Sakın bilmeden bir seo çalışması yaptırmayınız. Bilmeden yaptıracağınız bir çalışma durumu daha da kötü yapacaktır...
  • 26-01-2013, 14:38:35
    #5
    Helva yapmak icin butun malzemelerin en kalitesini satin aldim, ama helvam istedigim tada ve satisa ulasmadi. Oysa karsi sokaktaki Ahmet usta daha normal duzey kalitedeki urunlerle benden guzel helva yapiyor, musterisi daha bol.

    Hersey malzeme degildir, bence bir oturup dusunun.
  • 26-01-2013, 15:07:28
    #6
    Developer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Helva yapmak icin butun malzemelerin en kalitesini satin aldim, ama helvam istedigim tada ve satisa ulasmadi. Oysa karsi sokaktaki Ahmet usta daha normal duzey kalitedeki urunlerle benden guzel helva yapiyor, musterisi daha bol.

    Hersey malzeme degildir, bence bir oturup dusunun.
    <konudışı> O değilde Canım Helva Çekti Yav </konudışı>