İpucu: Mutlaka Kaçınmanız Gereken 8 SEO Tekniği
32
●2.524
- 23-11-2012, 16:04:44Yanlış anlamayın ama siz iyi okumamışsınız.bilginu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Makale benim değil en başta yazıyor netden buldum
2. Footer, sidebar link'de adam ne demiş ? wp temaya sponsor oldum yani şu oluyor daha geniş ve net açıklamaya çalışayım ben tema yapıyorum süper güzel bir tema ve bedava dağıtıyorum sadece footer şifreli. Yüzlerce site bu temayı kullanmaya başlıyor, zayıflama siteside, ****** hikayede, ayakkabı siteside.
Ne oluyor ? benim içeriğimden farklı sitelerden link almaya başlıyorum, adam bundan yakınıyor.
3. Link değişimi çapraz yaparsanız bir nebze ama direk karşılıklı link değişimleri bir fayda getirmez. Tamam google bot siteni,ze gelir ama sizi rekabetli kelimelerde 1. yapmaz.
Size bol şanslar, hele hizmet veriyorsanuz müşterilerinize bol bol şans diliyorum. - 23-11-2012, 16:21:43Üyeliği durduruldunormal siteleri bilmem ama en kral seocuyla her şeyine iddaa ya girerim. içeriği özgün girilmiş hiti olmayan yeteri kadar indexi olan bir ***** siteye 4-5 adet ***** siteden(güncel az da olsa hitli) footer link alın nasıl hitleniyor görün. denemesi bedava değil ama deneyen doğruymuş der.
- 23-11-2012, 16:28:34Üyeliği durdurulduBen işte tam bu yazılanları yaparak 650.000 tam eşleşme aranan kelimede 4 aydır 1. yim dalgalanma bile yapmadı. Bu makalenin amacı bi halt yapmayın bana gelin ben sizin cebinizdeki parayı güzel harcarım demek. Adam yapılacak herşeyi tek makalede toplayıp yapmayın diyor. Spam link basmayın yeter gerisi hikaye.
- 23-11-2012, 17:00:20Burada yapmayın dedikleri her şeyi yaparsanız, "hepsinden çok fazla değil az ama yeterince yaparsanız" + sosyal medyayı (face twiter falan fistan) eklerseniz, üstüne penguen güncellemesinin "kimleri neden vurduğunu" koyarsanız on page seoyu es geçersek harika seo yapmış olursunuz.
Zehir ile panzehirin arasında tek fark vardır: "doz" - 23-11-2012, 18:12:51Üyeliği durdurulduGayet güzel anlatılmış ve en etkili teknikler.. Teşekkür ederiz hocam..