Merhaba,
yeni sitem yaklaşık 2 haftadır sandboxta.özgün içerik ve seo ile ilgili yapılması gereken bir çok şeyi yaptım.hala infom gelmedi fakat index sayım artıyor garip şekilde.
nedir bu işin aslı,yaşıyan arkadaşlar varmı böyle bir durum
Sandbox sorunsalı
6
●428
- 20-11-2012, 12:46:42Yeni bir site iki haftadır sandboxtaysa siz başta yapılmaması gereken bir şey yapmışsınız asıl yapılması gerekenleri de şimdi yapıyorsunuz. Neden sandboxa düştünüz? Ne yaptınız da sandboxa düşürdü sizi google? Bunlara cevap vermelisiniz önce bunlara cevap verdikten sonra çözümünü bulmak kolay olacaktır.
- 21-11-2012, 00:52:18Tespit ettiğiniz sorun neymiş hocamByturkx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-11-2012, 23:20:53Tespit ettiğim sorun sitede içeriğin farklı modüllerde aynı sayfada yayınlanması.Fark etmeden spam yapmış olduk yani.O yüzden tema seçiminizde bence dikkatli olun .
sabo hocam bekliyorum valla 2 haftayı geçti.index sayısı artıyor ama info yok.bilmiyorum tanıtım yazısı almak faydalı olurmu işleri sarpamı sarar .
- 21-11-2012, 23:52:16Abi 2 hafta'da olsa kısa bir süre. Min.1 ay diyebilirim sana. Çünkü sistemler değişti algoritmalar değişti eskisi gibi olsa deneyerekte bişileri kısa zamanda sonuç elde edebiliyorduk. Sandbox konuma bak 2008'de anlatmıştım bende. O zamanlarda bile bekleme derken 1 aydır ortalama. Seni iyi anlıyorum çok kötü bi durum. Umarım en kısa zamanda eski haline gelir.. Kolay gelsin