daha önce sitem kelimesinde 1. sıradayken hitler güzeldi fakat bir baktım kelimesinde sitem hiç yok. hitlerde direk kesildi.10 falan bekledim hiçbir düzelme olmadı.
bende değişik bir çözüm ürettim kendimce.siteyi komple sildim. bu şekilde indexlerin tamamen silinmesini beklicem. ve silinincede baska bi script kurmayı denicem.yeni indexlerle belki eski halini alır diyerekten.
İpucu: Sizce Kelime Filtresinden Bu Şekilde Kurtulabilirmiyim.
10
●734
- 18-11-2012, 19:35:06
- 18-11-2012, 19:54:51İyi de bu çözüm değil ki
Kusura bakma ama boşuna yapmışsın. Şimdi o sayfalar hep 404 hata sayfasına dönüşecek. Siteyi sileceğine o kelimeden gelen linklerden ulaşabildiğini silecek yada değiltirecektin. Bir de anahtar kelime dengesi kurman lazımdı.
Geçmiş olsun. - 19-11-2012, 04:56:01bence en iyi yöntem bu bana göre. olumlu sonuç alırsam yazarım burdanRebeLLi0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-11-2012, 05:23:30siteyi kaldırınca indekslemeden kalkıyor mu site?
benim bir sitem vardı. artık ilgilenmiyorum da ara ara yine bakıyorum sayacına nereden kim gelmiş diye. site boş olmasına rağmen googledan 3-4 ay öncesine ait konulardan gelenler var. hani eğer kesin silinecekse baya bekleyeceksin sanırım tekrar o siteyi oluşturmak için. - 19-11-2012, 15:17:23Kusura bakma, yardımcı olmaya çalışmak istedim. Hata benim !webgezgini10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ne gerek var ki...Zaten işi de çözmüşsün ! - 19-11-2012, 16:11:10benim elimde bir domain var daha öce kaydedilmiş ve düşmüş.Düşeli 1 yıla yakın olmuş, aldığımda hiç indexi yoktu ben siteyi kurdum 1 yıl önceki sayfalar tekrar indexlenmeye başladı.Sen siteyi yeniden kurduğunda benzer bir durumla karşılaşabilirsin.
Webmastertools'tan indexlerini sil böylesi daha sağlıklı ve hızlı olur. - 20-11-2012, 03:54:27siteyi silmek, yeni indexler oluşturmak, yeniden değerlendirme istemek ve tekrar ilk sıraya gelmek için aynı zamanı harcamak yapacağınız en son şey olmalıydı. arkadaşlar doğru söylemişler. sitenizi iyi analiz edemediğiniz, takip edemediğiniz, sorunun kaynağına inemediğiniz ortada.
- 20-11-2012, 09:35:45Üyeliği durduruldumadem insanların önerisini dikkate almayacaksın neden burada ne yapayım diye sorarsın ki. yani eleman doğruyu söyleyince hazmedemeyebilirsin ama gerçek te gerçektir. Senin indeks silmen hiç bir halta yaramaz senden önce binlerce sitede denendi. Ama benim kafa nato mermer diyorsan bunu burada ilan etmek için konu açıyorsan kusura bakma bu lafları da elalemden yersin. Hadi hayırlı traşlar sana.webgezgini10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kusura bakma ama boşuna yapmışsın. Şimdi o sayfalar hep 404 hata sayfasına dönüşecek. Siteyi sileceğine o kelimeden gelen linklerden ulaşabildiğini silecek yada değiltirecektin. Bir de anahtar kelime dengesi kurman lazımdı.
bide üstüne 301 yapın tam olsun.