• 11-11-2012, 23:40:25
    #37
    fguclu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ColdSwoRD kardeş buna ne demeli..? varmı literatürde.?
    0 backlinkle olduğunu ispat ederse litaratürde yeni bi sayfa açılır. Vardır backlinki de extra çalışma yapmadım demeye getirmiştir. .
  • 11-11-2012, 23:43:55
    #38
    Paylaşmanın kendini azaltmak olmadığını bilen ender insanlardandır Bahadır kardeşim, eyvallah bu güzel tavsiye için..
  • 12-11-2012, 00:26:45
    #39
    sshoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yine profesyonelliğinizi konuşturmuşunuz Bahadır bey, elinize sağlık. Diğer derslerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sitenizi her ziyaretimde böyle bi üstadın blogu bu kadar olmamalı diye düşünürdüm, bu videolu dersler farklı bir renk katacak. Sizden öğreneceğimiz çok şey var, her daim takipteyiz.

    Buyrun okuyun.

    Buraya atardım ancak boldlamak uzun zaman alıyor.

    http://www.ozgunweb.org/coldsword-se...ari-onsoz.html

    Arkadaşlar ek olarak sitede bir yazarda çalışıyor, değişik konularda yazıyor her yazılan yazıyı ben yazmıyorum haberiniz olsun.
  • 12-11-2012, 00:33:13
    #40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Keyif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu zaten herkesin yaptığı şey genelde asıl bahsetmen gereken sitelere like butonu eklemek olsa daha güzel olurdu bence.

    like butonu ne kadar tıklanırsa google üzerinde siteniz backlink olmadan bile üst sıralara çıkıyor. 3 kelimede aranma hacmi 100 000 olan tepedeyim bu sayede 0 backlink ile.
    Bahsettiğin yöntemide sen paylaş bir katkın olsun kardeş. Sanada teşekkür edelim..
  • 12-11-2012, 02:53:42
    #41
    Üyeliği durduruldu
    ColdSwoRD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    0 backlinkle olduğunu ispat ederse litaratürde yeni bi sayfa açılır. Vardır backlinki de extra çalışma yapmadım demeye getirmiştir. .


    Yapmadım hiçbir çalışma o kelimede ve zirveye yavaş yavaş paylaşımlar arttıkça geldim. Analytics üzerinden takip ettiğime göre de en çok paylaşılan sayfa facebook üzerinden gelinen sayfa o sayfa olmuş.

    Uzun zamandır takip ediyorum paylaşılan sayfaları hep yükselme mevcut. Bu paylaşımlar sürekli olduğu sürece etkili oluyor bu arada. Paylaşım yapılıp bir süre sonra paylaşım durduğu an sıralamada da geriye düşüyorsunuz. Yani işin hilesine de kaçılamıyor.

    Ek olarak;
    Herkese açık profilde paylaşılan beğenilenler etkili olduğunu da söylemek gerekli.
  • 12-11-2012, 17:11:23
    #42
    turgay ben sana paylaşma diyorum geliyorsun gene buralara yazıyorsun yakaladım seni.
  • 12-11-2012, 17:36:21
    #43
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Şimdiden teşekkürler hocam. Eve geçince izleyeceğim hemen
  • 12-11-2012, 17:36:38
    #44
    Bilinen bir yöntem ama coldsword anlatınca daha işe yarar gibi geliyor insana Paylaşmak güzeldir. Teşekkürler paylaştığınız için.
  • 12-11-2012, 20:56:28
    #45
    mesajımız bulunsun. devamını da bu başlıkta mı yayınlayacaksın?