• 07-08-2005, 19:35:33
    #1
    prsi 2 olan sitemi 0 olani siteme yönlendirirsem 0 olan stenin işine yarar mı yani o da 2 olur mu?
  • 07-08-2005, 19:37:15
    #2
    Üyeliği durduruldu
    PR 0 olan sitenin işine yaramaz ama PR 2 olan sitenin çok işine yarar. O da 0 olur.
  • 07-08-2005, 19:38:07
    #3
    püh ya neyse arkadaş sağol bende link değişmi yapayım bari
  • 07-08-2005, 20:30:05
    #4
    Misafir
    ben yaptım ama bişey olmadı.mesela pr 3 siteye yönledirdim 0 olanı.gerçi güncellemede 2 ye düştü ama ikiside 2 oldu.tesadüf olabilir mi ?
  • 07-08-2005, 20:52:23
    #5
    Üyeliği durduruldu
    mavidüsler yani yeni actigimiz bi siteye kendi pr li bi sitemizden link vermeyelim..Kendimizde düsürürüz..Peki ozaman digerin pr sini nasil cogaltacaz boyle yapmazsak:S
  • 07-08-2005, 21:01:35
    #6
    Üyeliği durduruldu
    mydeli adlı üyeden alıntı:
    mavidüsler yani yeni actigimiz bi siteye kendi pr li bi sitemizden link vermeyelim..
    Ben böyle bir şey söylemedim. Sadece PR değeri 0 olan bir siteye yönlendirme yapılırsa yönlendirilen sitenin PR değeri de 0 olur dedim. Tam tersi de mümkün. Güncelleme öncesinde siteni google.com.tr'ye yönlendir, senin de PR'ın 8 olur.
    Ama bunun hitine bir katkısı olmaz. Çünkü reel değil fake PRdır. Toolbara bakıp "ulan PR 8'li sitem var, daha dünya malını neyleyim" şeklinde rahatlatıcı yan etkileri de vardır ve fakat hayattaki pek çok şey gibi geçicidir.
    Alıntı
    Peki ozaman digerin pr sini nasil cogaltacaz boyle yapmazsak:S
    İşte kilit soru bu. PR artırımında en önemli etken backlink sayısı. Bunun da karşılıksız olanı kıymetli.
    Siteni PR değeri yüksek directorylere ekleyerek, çapraz link değişim ağlarına katılarak v.s. v.s. vıdı vıdı gibi teknikler denenebilir.
    Kendi sitenden link vermek sıfıra yakın bir etki gösterir. Muhtemelen her iki siten de aynı yerde host ediliyordur ve ip adresleri de aynı olduğu için Google bunu backlink olarak değerlendirmez.

    Ne ahkam kestim ama... Daha dünya malını neyleyim ben

    Allah PR'larınıza zeval vermesin der ve giderim bu diyarlardan...
  • 07-08-2005, 21:04:56
    #7
    Üyeliği durduruldu
    bavul.net adlı üyeden alıntı:
    ben yaptım ama bişey olmadı.mesela pr 3 siteye yönledirdim 0 olanı.gerçi güncellemede 2 ye düştü ama ikiside 2 oldu.tesadüf olabilir mi ?
    Tesadüf değil ve burada mantıki bir çelişki de yok. O an için PR değeri 3 gözüken sitenin zaten PRı düşmüş ve reel PR'ı 2 olduğu için yönlendirilen sitenin de PR'ı 2 olmuş. Ama tabi ki burada asıl önemli şey bu PR değerlerinden yönlendirileni FAKE pr2 olurken, 3'den ikiye düşen siteninkisi reel pr 2dir.