Çiğdem Özkan Taksimde Murder King olarak tanıdığım rock grubunun vokali Özgür Özkanın ile evli, evli olduğu halde kendi blogunda lezbiyen olmak istiyorum şeklinde konu açan ve bununla yetinmeyip bir bayanla dudak dudağa öpüşürken çekilmiş resmini koyan, sözde makara yapacağım diye gidip yemek sepeti gibi bir şirketin ekmek parası derdine düşmüş online satış yetkilileri ile makara geçip bunları screenshot olarak web sitesine koyan ve onlara sosyal medyada meşhur olduğunuz gibi büyük egolu laflar edebilen(tabi bu yemek sepeti ile bir çalışma içerisinde değil ise viral reklam amacıda taşıyabilir), 839745938457934 alanda kendini uzman ilan etmiş son derece geniş mezhep hanım efendidir.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek..
Sanki herkes tanıyormuş gibi "Şarkıcı Mustafa Ceceli Öyle tweet attıki paylaşmadan edemedim." edasıyla bir konu açmış..
Bu konunun adı "Çiğdem Özkan Virali" olmalıdır.
Bu arada bende çok merak ediyordum acaba bugun ne paylaşmış..
Normalde eleştiri yapılmasını da yapmasını da sevmem..bu tip konulara biraz garezim var..
İpucu: Seo Ayarı Yaptırmak!
15
●1.174
- 25-10-2012, 02:17:28Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 25-10-2012, 02:24:02Magazinci gibi konustun, hatunun hayatinda ne var ne yok herseyi biliyorsun...MuratOzbasaran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-10-2012, 02:29:27Violette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 dakika araştırırsan paşa dedesine kadar bulursun
benim takip ettiğim yerli metal müzik gruplarından birinin vokali ile evlenmesi ile aklımda kalmış..
- 25-10-2012, 02:34:04ipucu: reklam ayarı yaptirmak istiyorum!
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 25-10-2012, 02:41:51Üyeliği durdurulduHocam şu sıralar benimde reklama ihtiyacım var.Detayları pm atarmısın.
- 25-10-2012, 02:46:09Kendisinin reklama ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum.
Arkadaş sanırım insanların bilinçlenmesi ve daha doğru terimler kullanması için bu konuyu açmış.
Ayrıca insanların kişisel bilgilerini ve özel hayatını (blogunda paylaşsa bile) burada paylaşmanız hoş birşey değil. Konuyu kilitliyorum.
benim takip ettiğim yerli metal müzik gruplarından birinin vokali ile evlenmesi ile aklımda kalmış..