• 12-10-2007, 17:00:17
    #10
    son olarak şunu söyleyeyim. google.com.tr'de ilk sayfada çıkan siteler yabancı lokasyonlu olabilir fakat o siteleri oraya getirmek türkiye lokasyonlu bir siteye göre daha zordur. oraya gelen gelen türkiye lokasyonlu site daha az çabayla tutunur.
    1)Türkçe site var. Yabancı lokasyonlu. A sitesi diyelim. Yabancı lokasyonlu ingilizce siteden verilen link, A sitesini ne olursa olsun google.com da yukarı taşır.
    2)A sitesine Türkiye lokasyonlu Türkçe siteden verilen link google.com.tr'de yeteri kadar fayda sağlamaz.
    3)A sitesinin Türkçe ve Türkiye lokasyonlu siteye verdiği link bu siteyi google.com'da yukarı taşır.
    4)Google.com.tr de en etkili yöntem Türkiye lokasyonlu olmak, Türkçe ve Türkiye lokasyonlu siteden link almaktır.
    Ek not: İlk sayfa siteleri çok uğraşıldığından çok fazla yerli yabancı lokasyon farkı kalmadı. Şu bir gerçek ki birbirine benzer sıfır iki site hiç bir yere kayıt edilmeden sadece google a kayıt edilse Türkiye lokasyonlu olan önde çıkar.
  • 12-10-2007, 17:09:55
    #11
    Üyeliği durduruldu
    optmaster dediginiz dogru olurdu eger Google tr aramalarina onem vermis olsaydi.

    Bazen cok bilmek zarara yol aciyor, ancak birgun olur da Google tr aramalarina onem verirse o zaman suphesiz faydasini goreceksiniz.
  • 12-10-2007, 17:18:00
    #12
    google.com.tr spamcının yanında.