• 10-11-2010, 23:11:19
    #10
    Benim anlamadığım ben dahil herkes hitlerim sıfırlandı indexlenmiyor diye konular açıyor nerdeyse hergün. Ancak biz geriye gidiyoruz birileri yukarı çıkıyor onlar neden konu açmıyor yada söylemiyor bunu anlamış değilim.
  • 10-11-2010, 23:16:03
    #11
    400 hitli sitem 12 ye düştü
  • 10-11-2010, 23:35:17
    #12
    umutsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    400 hitli sitem 12 ye düştü
    Söylemeden edemiyeceğim, mesaj nick uyumu

    Benimde geçen ayın 12 sinden itibaren 1 blogger sitem hariç tüm sitelreim + bloglarım aynı durumda, yani b.ku yediler. Aslında biz değilde o naneyi yiyen google olsa gerek.

    Yeni moda bu, siteyi aç index at bırak, sonra gelsin 1. sayfa
  • 10-11-2010, 23:39:41
    #13
    Google şablon , arama şekli ön izleme gibi alanlar ekliyor sanırım sıfırdan bir temel atıyorlar bununla birlikte pagerank güncellemeleride olacak gibi gözüküyor.
    Tek ümidimiz pagerankların güncellenmesi
    İnşaALLAH bir an önce düzelir yoksa yaptığımız bütün emeklerimiz çöpe gidecek.
  • 10-11-2010, 23:49:07
    #14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pagerank güncellemesi gelmesine yakın bu olayı sıkca yapıyor. hazırlıklı olun derim özgünlüğünüzü sakın bozmayın pageran yakın zaamn da geliyor...
  • 10-11-2010, 23:49:47
    #15
    Hiç umudum kalmamıştı fakat son günlerdeki değişikliklerle bir değişim sürecine girdiği görülmekte.
    Bkz: adsense şablonu
    Bkz: arama sonuçlarındaki ön izleme

    ve uzun zamandır pagerank güncellenmiyor. resmen 20 gündür webmaster alemi büyük bir facia yaşıyor fakat 30 günü geçmeden bu olay çözülecek ve pagerank güncellemesi ile birlikte ''index,hit,pr'' problemleri ortadan kalkacak.

    ya da en azından böyle olmak zorunda çünkü şuan resmen ve resmen Google bitik bir durumda. arama sonuçları anlamsız, güncel değil ve berbat bir motor durumunda eminim büyük bir telaş içerisinde olan Google çalışanları bu olayı çözeceklerdir. Her ne kadar sabrım tükendiyse de beklemekten başka hiç bir çaremiz yok çünkü, Google yaptığım gözlemlere göre yeni bir site açılıp yüzde yüz uygun bir biçimde post kasılsa dahi index ve sıralama problemleri görülmekte sıfır bir site filtreye girmeyeceği için yani bu da filtreye girmediğimizi gösterir. Sadece Google şuan tüm kapılarını kapatmış ne yeni bişilere izin veriyor, ne de mevcut sitelerimizi düzeltiyor.

    Bu sorun konusunda endişe edenler için; bu sorun çözülmek zorunda, google bunu önümüzdeki günlerde çözmek zorundadır. Çünkü şuan kullanıcılarına berbat sonuçlar sunmaktadır.
  • 10-11-2010, 23:52:47
    #16
    Üyeliği durduruldu
    dostum benimde 2-3 haftadır senin gibiydi sitem ama son 3 gündür hitlerim yüzde 200 arttı sabret düzelir
  • 10-11-2010, 23:55:51
    #17
    Bu her sene olan bir olay. 1 2 hafta içinde düzeliyor.
    ama hitler gittigi ile kalıyor.
  • 11-11-2010, 00:25:40
    #18
    yabancı wm forumlarını da incelemek gerekir. onlar ne diyorlar bu konuda. aynı durum onlar da da etkili mi?