• 31-08-2007, 20:27:01
    #10
    Üyeliği durduruldu
    prosite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bence sağlık sitesi sağlık sitesinden link alması alakasız. benim sağlık sitem varsa neden başka sağlık sitesini okuyucularıma önereyim ki.
    Uzucu bir durum, kucuk bir ornek verilmesi gerekirse.. Saglikla alakali bir haber oldugunda bunu bir site yayinliyorsa ve siz de ordan bunun farkina variyorsaniz bence o siteyi takdir etmelisiniz. Sizden iyi calistiklari icin, tabi ulkemizde boyle bir dusunce yapisi olusmus degil. Olusmus olsaydi harika olurdu.
  • 31-08-2007, 20:31:56
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    arkadaslar bir site yapiyoruz diye dusunun.Siz emek verip herseyi yapiyorsunuz.konu ekliyorsunuz falan filen.Sizce bu mu daha cok tutar yoksa bir bot yaziyorsunuz gunde 500 konu ekliyor bu mu?

    bence google insan ile botu ayirabiliyor.ben kendim guncelledigim sitelerde bunu farkediyorum.

    trustrank da guncellik cok onemli ve sureklilik
  • 31-08-2007, 20:36:39
    #12
    Üyeliği durduruldu
    Peki bir de olaya su yonden bakalim, kullanici guvenligi.

    Kullanicilarin sitelere giristeki en buyuk belasi nedir? Kullanici bir siteye girmekten neden korkar?
  • 31-08-2007, 20:38:27
    #13
    phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki bir de olaya su yonden bakalim, kullanici guvenligi.

    Kullanicilarin sitelere giristeki en buyuk belasi nedir? Kullanici bir siteye girmekten neden korkar?
    virus ve pop up.Aslinda ringofon daha buyuk belada neyse konumuz degil
  • 31-08-2007, 20:42:52
    #14
    Üyeliği durduruldu
    stfrld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    virus ve pop up.Aslinda ringofon daha buyuk belada neyse konumuz degil
    Konumuza ornekle devam edelim oyleyse mesela phpBB2.de :: phpBB, phpBB2 und phpBB3 Support-Forum

    Altta ctracker eklenmis vaziyette, bence hos gorunuyor mesela, insana guven veriyor.

    Peki bir soru, iyi tanidiginiz kisiye mi guvenirsiniz, yeni tanidiginiz kisiye mi ?

    Eger cevap iyi tanidiksa, birini iyi tanimak icin ondan ne beklersiniz ?
  • 31-08-2007, 21:10:18
    #15
    prosite adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bence sağlık sitesi sağlık sitesinden link alması alakasız. benim sağlık sitem varsa neden başka sağlık sitesini okuyucularıma önereyim ki. mynet in veya googlenin size rakip bir siteyi önerdiğini hiç duydunuz mu? şahsen ben duymadım. bence bu saçma bir mantık.
    Bence sacma bi mantik deil,Şöyleki link değişimlerimiz googlenin gözünde link değişimi olarak deil,sitelerinin birbirini desteklemesi ( bir nevi referans ) konumundadir.bu meyanda bir sağlik sitesinin diğer bir sağlik sitesini referans gostererek desteklemesi gayet mantikli ve backlinki alan site açisindan faydalidir.

    @phoenix ctracker hakkinda bilgin varsa paylaşirmisin biraz.Nedir , ne işe yarar ? v.s
  • 31-08-2007, 21:19:04
    #16
    Üyeliği durduruldu
    ExTrAorDiNaRY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @phoenix ctracker hakkinda bilgin varsa paylaşirmisin biraz.Nedir , ne işe yarar ? v.s
    Aslinda pek te iyi bir ornek degildi, phpbb forumlarda kullaniliyor bildigim kadariyla, hacker safe zone vakasi. Asil kastettigim sey sitelerin virus bakimindan guvenirliklerini gosteren kendini kabul ettirmis siteler var, "bu sitede virus olup olmadigini surdan ogrenebilirsiniz" tadinda logolar dagitan, kendini kabul ettirmis siteler. Kastim bunlardi.

    Ayrica bir onceki mesajima ithafen yaziyorum. Sozum; "guvenmeniz icin karsinizdakinden ne beklersiniz" seklindeydi. Tabi ki kendisini tanitmasi beklenir, gozlemlersiniz, olcer bicersiniz ama kendisini tanitmali sonucta.

    Bu yuzden boyle bir "Contact Information", "Privacy Policy" tadinda sayfalar yapmakta fayda olmaz miydi? Burdan ulasilabilir, sitemizde sunlar mevcuttur, mail adresimiz budur, ismimiz boyle dile getirilir vs..
  • 31-08-2007, 23:45:19
    #17
    sitede trojen varmı falan vs onları ölçen bir şey olabilir veya;

    doğru bilgileri özgünce yazmamızı destekleyen bir şey olabilir
  • 31-08-2007, 23:48:59
    #18
    Bence backlink olayının çok açıklayıcı olmadığına karar verdiler ona göre gelen ziyaretçinin sitede durma süreleri ile ilgili birşeyler yapılabilir