• 15-01-2011, 19:28:14
    üye oldum bende..

    edit:yalnız gezme durmuor 2. tura geçti bende kapadım bilginize
  • 15-01-2011, 20:25:43
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    siteleri gezme süresi kaç saniye acaba bu süre biraz daha kısaltılsa sorun olurmu ? hem listedeki siteler daha çabuk biter
  • 15-01-2011, 22:55:00
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    yav üstad şu siteyi kaldır sana zahmet gecenin bi saatinde müzik çalıyor.

    http://www.slowrap.net/
  • 16-01-2011, 11:50:36
    Aynı site için 2 kez üye olamazsınız. Kaç siteniz varsa o sayıda üye olup her acount ile giriş yapmalısınız. (2. bir liste oluşturulduğunda 2. listeyede aynı site ile üye olabilirsiniz)

    - Tur bitiminde disable kalma sorunu çözüldü.

    Sürekli login olan 100 siteye ulaşıldığında 2. bir liste yapılacak. Unutmayın ne kadar cok site varsa o kadar cok site sahibi sizinde sitenizi geziyor. Bu nedenle listenin kalabalık olmasına takılmamalısınız. Sonuçta web işi ile uğraşanların vaktinin çoğu pc başında geçiyor. Sadece giriş yapıp bekliyorsunuz, extra bir şey yapmıyorsunuz sayfa gezerken siteleri seyretmek zorunda değilsiniz başka seylerle uğraşabilirsiniz canınız sıkılmaz. Sistemde ne kadar uzun zaman beklerseniz kendi sitenize ve diğer sitelere daha cok faydanız olacaktır... Son zamanda liste cogaldı, ilk üye olan site sahipleri son 3-4 günde ani bir yükselişi farketmişlerdir. Kısaca Ne kadar çok site o kadar hızlı yükseliş demek.
  • 16-01-2011, 11:51:47
    herseysizinicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yav üstad şu siteyi kaldır sana zahmet gecenin bi saatinde müzik çalıyor.

    http://www.slowrap.net/
    İndex ine yönlendirerek sorunu çözdük

    Gerilink.com u tavsiye edin. Daha cok siteye ulaşırsak, daha fazla liste oluşturabiliriz sitelerinizi diğer listelerede ekleyebilirsiniz. Bu herkes için fayda sağlar.
  • 16-01-2011, 19:51:12
    Üyeliği durduruldu
    Tüm liste dolaşıldıktan sonra bir uyarı çıkması lazım. Liste bittikten sonra biz farkında olmadan ilk 5'i de fazladan dolaşmış oluyoruz ve bu da diğer sitelere haksızlık oluyor.
  • 17-01-2011, 01:42:31
    PhotoFatih53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tüm liste dolaşıldıktan sonra bir uyarı çıkması lazım. Liste bittikten sonra biz farkında olmadan ilk 5'i de fazladan dolaşmış oluyoruz ve bu da diğer sitelere haksızlık oluyor.
    Sayfada uyarı yazısı çıkıyor zaten.
    ekstra olarak 2-3 kişiden gelen istek üzerine tek tur gezmek isteyenler için kutucuk yerleştirildi. fakat daha çok katkı sağlanması için kullanmayınız diye tavsiye ediyoruz.
  • 17-01-2011, 12:39:11
    Üye oldum 76.sıradayım
    yalnız chrome da alexa yüklü olmasına rahmen yüklü değil diyor mecburen mozilla ile giriş yapıyorum ilgilenirse iyi olur
  • 22-09-2012, 16:16:22
    Konu güncelliğini yitirmiş ama sistem çok faydalıydı 2 yıldır kullanıyorum nerdeyse. Ama bugünlerde site açılmıyor.