• 19-04-2010, 23:54:21
    #10
    clic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk mesajıma bakarsan bu dediğin olayı zaten yapmış bulunmaktayım ama henüz bişey değişmedi 1 hafta oldu alexası giderek artmaktan başka bişey olmuyor.


    bunu neden yaptığımı düşünen arkadaşlara cevabım şu; sitenin alexa'daki sırası ile hiti v.s her bişeyi ortaya çıkıyor benim bir çok sitem var fakat bunun gözükmesini istemediğim bir tek sitem var bunuda onun üzerinde uygulayacağım işte.

    ayrıca o kadar araştırma yaptım ama yeterli bilgi bulamadım bu robots.txt'n dışında yapılacak başka birşey varmı acaba?
    Alexa ile hit bağdaştırılamaz 1000 hitiniz olur ama ilk 25 - 50 bin site arasında bile yer alabilirsiniz.
  • 20-04-2010, 00:34:17
    #11
    1k ile o dediğin neredeyse imkansız ama biliyorum.. bunun benim açımdan hiç bir önemi yok irili ufaklı hiç bir şekilde alexa ile bağdaştırılsın istemiyorum. anlaşılan bu alexa botunun çareside yok yahu varsada robots.txt'te yaptığımın etki göstermesini beklicez bakalım.
  • 20-04-2010, 00:37:35
    #12
    zor bişi sanırım bu .