• 30-01-2010, 05:53:20
    #10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    sponsor olabiliriz www.netdirekt.com.tr sunucularında kapanma riski sıfır.
    Dipnot: Sahibi kimse irtibata geçsin yardımcı olalım..
  • 30-01-2010, 08:12:47
    #11
    F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ücretli üyelik sistemi getirsinler bence 5-10 $ gibi ufak bir meblağ ile aylık yada 6 aylık vs. o zaman hem kaliteli kullanıcıları olur hemde masraflarını çıkartmış olurlar
    bence onlarda bunu düşünüyor ama site kapandığında nasıl hesap vereceğiz diyorlardır.
  • 30-01-2010, 08:45:47
    #12
    Böyle bir siteye herkez sponsorluk yapmak ister ama önemli olan sitenin yedekleri w=a=r=e=z'e düşücekmi ? Birdamla nickli arkadaş son derece masumane bir öneri sunmuş ama gördüğüm kadarıyla kimse benim baktığım pencereden bakmamış olaya.
  • 30-01-2010, 09:21:23
    #13
    Üyeliği durduruldu
    böyle bir konu daha önce de açılmıştı ama kabul etmiyorlar sanırım yazılımlarının güvenliği için zaten şifreli yazılım ama ne olursa olsun ona alternatif olarak https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/we...692aa5ce177198 şunu yapmışlardı (zeyteche bağış )
  • 30-01-2010, 10:43:18
    #14
    Biz yeni başlayanlarda bu sitenin namını duydu ama malesef henüz giriş bile yapamadık
  • 30-01-2010, 11:45:58
    #15
    googleteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sponsor olabiliriz www.netdirekt.com.tr sunucularında kapanma riski sıfır.
    Dipnot: Sahibi kimse irtibata geçsin yardımcı olalım..
    emin ol sponsor olduğunda acik sunuculariniz bile kalmaz. Bahsedilen saldirilarin coğu yurt dışından yapiliyor. r10.net ne kadar saldiri aliyorsa en az 10 katini zeytech aliyor. emin olun zeytechin acik kalmasini her ay sağlamak icin kafan 1500$ gözden cikartmak gerekir.
  • 30-01-2010, 13:02:04
    #16
    Üyeliği durduruldu
    Zeytech sahipleri dedğiniz gibi yazılımın wareze düşmemesi için sponsor kabul etmeye bilir, dediğiniz gayet doğru. Üst kısımda bir arkadaşımında dediği gibi şöyle de yapabilirler.

    Mesela her kullanıcı ücretsiz 5 sorgu yapa bilsin 5 sorgudan sonra aylık 3-4-5 $ artık neyse cüzzi bir miktara ücretli üyelik yapsın. Ben inanıyorum ki ilk ay içerisinde 1000 ücretli üyeyi geçer. Belki bu söylediğim rakkam gülünç bile kalabilir ücretli üyeliğe.

    Sahibini şahsen tanıyan arkadaşlar var ise veya sahibi r10.net'e takılıyorsa lütfen bu söyleşilerimize bir açıklama getirsin ve hem kendi sitesinin sürekliliğini sağlasın ve hemde bizim bu sıkıntımızı gidermiş olsun.

    Okadar wtool sitesi gördüm zeytech gibi olanını inanın görmedim...