Arkadaşlar sitem dün itibariyle birden düştü, ban sorguladım ve banlanmış olduğunu gördüm. Acaba Google'den neden ban yemiş olabilirim ve domain değiştirmem gerekiyormu?
ve bana şöyle bir mail gelmiş...
Başlık:Reminder to verify the accuracy of Whois data for gsmtamir.net
Dear Registrant,
This automated message is a reminder to help you keep the contact data associated with your domain registration up-to-date. We have the following information on record, about your domain name gsmtamir.net with us:
Domain: gsmtamir.net
Registrar Name: IHS Telekom, Inc
If you feel that any of the above mentioned information is inaccurate, please take a moment to correct this discrepancy by visiting our website. Once you have made the modifications and saved them, they will reflect in our Whois Database immediately. (If your review indicates that all of the information above is accurate, you do not need to take any action.) Please remember that under the terms of your Domain Name Registration Agreement, the provision of inaccurate Whois information can be grounds for cancellation of your domain name registration.
Destek
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information.
Teknik Destek:
Tech Support URL: http://www.e-destek.com
Satış İrtibat:
e-Posta Adresi: hizmet@ihs.com.tr
Tel: +90.3923656400
Faturalandırma İrtibat:
e-Posta Adresi: hizmet@ihs.com.tr
Tel: +90.3923656400
IHS Telekom Inc,
=====================
www.ihs.com.tr
=====================
www.e-destek.com
=====================
0 216 546 00 56 (PBX)
0 216 546 00 57 (FAX)
Neden ban yedim acaba?
7
●1.673
- 15-01-2010, 10:52:20
- 15-01-2010, 14:58:48sitenin FTP sini komple taradım ve
clientscript
control_examples
cpstyles
images ve bütün alt klasörlerinde
bu klasörlerin içerisindeki index.html dosyasına iframe bulaşmış ve ben bunları hepsini yeniledim. Acaba ban sebebi bumudur? - 15-01-2010, 15:08:34yeniden değerlendirme isteği gönderdim bilgin için teşekkür ederim.
- 19-01-2010, 15:16:42Merhaba,
bu adrese ban sorgulama yapabilirsiniz. http://www.iwebtool.com/google_banned
Şöyle bir sonuç alırsanız; banlanmamışsınız anlamına gelir
The domain name DOES NOT appear to be banned. - 26-01-2010, 12:17:09Google yeniden değerlendirme isteğine cevap geldi.
Değerlendirme isteği gönderdiğim zaman, Ban sebebini ve tatmin edici cümleler yazmıştım. Fakat gelen mailde bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım.
Mali şöyle;
Bir site sahibi, şu siteyi dizine ekleme biçimimizi yeniden değerlendirmemizi istedi: http://www.gsmtamir.net/.
Sitenizi inceledik. Bir siteyi incelerken o sitenin Web Yöneticisi Yönergelerimize uygun olup olmadığını kontrol ederiz. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsak sitenizi dizine eklemeyi yeniden değerlendiririz. Siteniz hala arama sonuçlarımızda görünmüyorsa Yardım Merkezimizi ziyaret ederek neler yapabileceğinizi öğrenin.
This is an automated message from Webmaster Tools. Please do not reply to this email. For help, please visit http://www.google.com/support/webmasters. - 26-01-2010, 12:44:47Hocam, bu değerlendirme isteğine karşı gönderilen otomatik cevaptır. Bir nevi değerlendirme isteğinin ulaştığını doğrulamak içindir.hayaldunya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
