Arkadaşlar indexleme de problem yaşayan varmı?
100
●4.750
- 10-01-2010, 09:44:09Evet bunu bugün bende net bir şekilde anladım indexlenmesine indexleniyor ama 3-4 saat sonra dediğin gbi tekrar indexleri geri siliyor belli bir zaman sonra tekrar çıkıyor :S inş problem uzun sürmez. Yoksa hit kaybı yaşayacak bazı siteler..swat_tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-01-2010, 10:33:33Üyeliği durdurulduya benim bir site var gidiyor cashei güncel hali ile gösteriyor sonra bı bakıyom taa gitmiş 1 ay öncesine sonra gene düzelmiş ona keza site sonucta bir görünuyor bir kayboluyor.birde işin ilgic tarafı gecende sayfaların blog title lerini degistirdim yarısını güncelledi yarısını güncellemedi bugun baktım gene eski halini gösteriyor hatta bazı sayfaların gecen yılkı baslıklarını bie index içinde gördüm ha bu arada bot siteye habire geliyor.
Benim kanımca googelde ya buyuk capta bi degisiklik var yada sanırım cogu arkadas wp kullanıyor wpde yada sitemaplerde bir sorun var bilemıycem.
birde tespitlerimden birtanesi sayfalara key yada etiket girildimi sonuclarda bot sitede kaos yaratıyor - 10-01-2010, 12:30:26yaklaşık 1 Dakikada indexlenen bi site, 2 gün önce açtığım konular hala indexlenmedi. Var bi terslikte bakalım hele çıkar gene altından bişiler
- 10-01-2010, 13:36:13Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Google kendi içinde farklı bir yapılanmaya girmiş olmalı.
ama index sayısında bi değişiklik olmuyor.