• 09-01-2010, 12:30:43
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhabalar, sitem şuan itibariyle sanırım filtreye düşmüş durumda.Bunu ilk sayfadan son sayfaya düşmesiyle anladım.Bunun için link almayı durdurdum, en baştada olduğu gibi özgün içerikler eklemeye devam ettim.

    Tek sayfalık tema yaptım (alt sayfalara farklı) googleye nazik bir şekilde yeniden değerlendirme isteği yolladım.Peki bundan sonra yapmam gereken sadece beklemek mi ? Yoksa tecribelerinize dayanarak yapmam gereken başka birşey mi var ?

    Bu arada ikinci sorum sitem Türkçe olmasına rağmen Bu sayfayı Çevirin yazısı çıktı (google aramalarında) bunun için ne yapmalıyım.

    Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • 09-01-2010, 12:39:36
    #2
    bencebekle bende öyle oldu 1 hafta bekledim sonra düzeldi bekle ve özgün içerik bir iki tgane yyayınla başka da birşey yapma
  • 09-01-2010, 12:40:28
    #3
    Sharkie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bencebekle bende öyle oldu 1 hafta bekledim sonra düzeldi bekle ve özgün içerik bir iki tgane yyayınla başka da birşey yapma
    Özgün içerik ekliyorum sürekli zaten.Bir düzelme gözlemleyemedim.