• 11-12-2009, 16:36:50
    #46
    Misafir
    Alıntı
    Ben teşekkür etmiyorum arkadaşımıza.
    Aksine kınıyorum.
    Başkalarına satış yaptınız bilgilerinizi sattınız. Şimdide geldiniz konuda ücretsiz bilgi paylaşımı yapıyorsunuz.
    Bilgi paylaşmak güzeldir. Fakat satışını yağtığınız kişilere sordunuz mu?
    Helallik istediniz mi?

    Sizce bu etik midir?

    ..........


    Alıntı
    Arkadaşım böyle düşünmen yanlış ne alakası var o işle bu işin. daha önceki konundada sır diyordun kimse bilmiyor ben çok paralar kazandım diyordun bu işten. Şimdi o adamlar başkalarını geçsin diye aldı belki senden. Şimdi sen gelmişsin burada anlatıyosun. Ayıp yani. Tamam paylaşım güzeldir ama başkalarına sattığın şeyleri burada gelip açıklaman yanlış. Adamlardan kim bilir kaç para aldın ben bile sana pm atmıştım 300 tl demiştin bana pazarlıksız. Başkalarınada bu fiyattan sattıysan yazık valla o insanları salak yerine koyuyosun resmen. Adamlar para iadesi istese bu konudan sonra ne diyeceksin adamlara. Tekstil örneğinimi vericeksin.

    Ayıp ayıp -
    Bence de ayıp ! Bu yüzden -itrader verdim arkadaşa. Sanki kendisini insanlığa adamış gibi "maksat herkes öğrensin kötü mü?" diyor.

    Alıntı
    bu sır 4-5 seneden beri ortalarda dolaşıyor
    madem 4-5 senedir ortada dolaşıyor bu sır, 2 ay öncesine kadar 4-5 sene olmamış mıydı ? 2 ay sonra mı 4-5 sene oldu ?
  • 11-12-2009, 16:41:20
    #47
    kimseye hesap vermek zorunda değilim ister bedava dağıtırım ister satarım..

    peki merak etmiyormusun sattığım kişiler neden cevap yazmıyor.daha doğrusu kişi

    bir kişiyle anlaştım yarısını ödeme aldım yarısını iş bitince vercem dedi alexası 90k lara kadar geldi ne ödeme var ne kendi var msnden engelledi beni ve ödeme yapmıyor.ve ben kendisi öğretmen diye şikayetim var bölümünde konu açmıyorum küçük düşürmemek adına.
  • 11-12-2009, 16:44:57
    #48
    Misafir
    asabiyetinden belli geri ödeme yapmayacağın. ayrıca sadece 1 kişiye mi sattın ?
  • 11-12-2009, 16:50:32
    #49
    niego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    asabiyetinden belli geri ödeme yapmayacağın. ayrıca sadece 1 kişiye mi sattın ?

    seni ilgilendirmez kaç kişiye sattığım
  • 11-12-2009, 17:24:26
    #50
    masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    alexa toolbarı kurunca bunu kaldırıyo. bunu kurunca toolbarı kaldırıyo ikisi bir kullanılmıyor sizce hangisini kullanayım ?
    sorum kaynadı ?
  • 11-12-2009, 17:30:46
    #51
    masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sorum kaynadı ?

    pardon kardeşim kusura bakma

    alexa sparky kur geç gerisini düşünme

    konuda anlattığım yöntem ile 80k ya kadar getirdim bi sitemi
  • 11-12-2009, 17:46:47
    #52
    Davay davay 🌹
    mantıklı veya denemek lazım diyen arkadaşlar - bu olay taksiklidir fakat r10'a yeni geldi. benim bildiğim 2 senedir filan yapılıyordu ve yapıyorduk.

    Bu taktikle çok güzel paralar kazananlar var ve zamanında çok güzel paralar döndü r10'da şimdi öğrenmiş oldu demek oluyor ki bu işinde çılkı çıkmıştır.
  • 11-12-2009, 19:03:11
    #53
    Üyeliği durduruldu
    güzelyazı,
    üstelik demek r10 bu yüzden bu kadar üst lerde çunku zaten girenler hep webmaster hepsindede sparky vardır hemen hemen şahsen bende var
  • 11-12-2009, 19:35:00
    #54
    mantıklı bir konu saol hocam