Arkadaslar ben meraktan soruyorum. Bildiginiz gibi bu PR hesaplama işi cok karışık , bir sürü hesap yapılıp sonuca varılıyor ( Oda ne kadar dogru bilinmiyor )
Örnegin iwebtool giriyoruz sitemizin gelecek PR'sine bakıyoruz , fakat merak ettim bu gelecek PR hesaplamak için önce tüm sitelerdeki linklere bakılıp o linklerin PR 'leri hesaplanıp daha sonra size gelen PR ortaya cıkmıyor mu ?
Mesela benim 5.000 backlink'im var bu gelecek PR hesaplayan siteler nasıl 15 sn. içinde 5.000 backlink'e girip o linkleri kontrol edip benim PR'mi hesaplıyorlar. Bunu 15 sn'yede yapıyor ama backlink kontrol ettigimde bunu ekrana yatsıtmaları 2 dk'dan fazla sürüyor ?
Varmı bilgisi olan ? Yoksa bu gelecek PR olayı kolpamı.
Gelecek PR gösteren siteler?
20
●4.430
- 22-04-2007, 22:08:46Üyeliği durdurulduben hep burayı kullanırım ve genelde tutar PageRank Prediction - Predict Page Rank Predictor
- 22-04-2007, 22:11:56Üyeliği durdurulduBen bu hesabı nasıl yaptıklarını merak ediyorum. Dogru mu degilmi konusunda degilim
Backlink kontrolunu 5 dakkada yapıp , PR gösterimini nasıl 15 sn'yede yapıyorlar ? Herşeyi hesaplayıp ?
Yoksa her acılan siteyi önceden devamlı kendileri güncelliyorda o yüzden mi 15 sn 'yede ekrana GELECEKPR yansıtıyorlar ? Napıyorlar yani - 22-04-2007, 22:17:57Misafirhiç sanmıyorum oranın doğru sonuçlar verdiğini ****** nun verdiği bir site vardı orası daha doğru gösterir, benim de mesela orda 5 gösteriyor ama pr5 ten sadece 2 link aldım ve diğer sitelerden aldığım bir sürü pr0 link var, sitem kurulalı da 40 gün fln oldu yani imkansız