Sadece anasayfa index alıyor ve diğer sayfaların index almıyorsa %100 diyorum içerik sorunu.İçeriklerini index almaya değer görmüyor.İçerikleri değersiz içerik olarak okuyup index vermiyor.Versede 1 haftaya geri siler.Bing.yandex algoritması başka orda index alır.Fakat bingden de düşük değer algılayacağı için sıralamada çok çok geri atar.
O baba yiğit benim. Eğer ben bile İndex aldıramazsam siten Google gözünde filtreye girmiş demektir. Sitene baktım 20 link seç istersen.
Özelden at veya 0536 277 15 40 dan bana yaz İndex aldırayım. Ücretsiz. Deneme amaçlı.
Bence imkansız. Ancak önce bariz kodları farklı olan tema deneyin. Olmadıysa farklı bir CMS script deneyin aynı içerikleri başına iki üç satır eklemeler yaparak o zaman index alır
Özelikle yandexte hepsi indexli ve hit alıyorsa Google da dediğin gibiyse%100 bir cezaya çarptırmış demektir bence