10 saatlik kesinti için fazla bir kayıp bu, sıradan bir sunucu sorunu muydu? yoksa bir virüs vs. durumu mu oldu? 2-3 gün kapalı kalsa anlayacağım ama 10 saat için fazla kan kaybı
Firma tarafından sorundu sunucuda sorun olmuş bende başka bir firmadan satın aldım siteyi oraya taşıdım. Bu süreçte 10 saat gibi bir süre erişilemez oldu site. Evet dediğiniz gibi neredeyse çoğu içeriğim 1-5. sırada çıkarken şu anda aramalarda yok.
Sitenin sandbox'a girdiğini nasıl anladınız?
Bence düzelecektir.
Girdiğini anlamadım burada bilen olur diye aklımdaki düşünceleri yazmıştım. GSC verilerine baktığımda hiçbir sorun gözükmüyor google bot siteyi tarıyor, site:sitename diye arattığımda indexleri görüyorum veya GSC den manuel kontrol yaptığımda url googlede mevcut yazıyor. Ama arama yaptığımda o indexi göremiyorum.
aynısını yaşadım, ama bende sunucu kesintisi olmadı, ondan sonra domain değiştirip 301 yaptım, ilk ay güzel yükseldi sonra oda birden çakıldı, şimdi 12 aydır o domainden devam ediyorum bütün google updatelerini okudum ona göre hatalı, spam sayılabilecek her şeyi düzelttim, hala bekliyorum belki bir gün düzelir diye
Çok can sıkıcı durum değiştirdiğim hiçbir şey olmadı bir anda zirveden çöplüğe attı kafasına göre. 2 Ay olacak 15k hitten 700-1.5k hitlere düştüm. Çıkar yol arıyorum en son çarem 301 olacak ama sanırım yazdığınıza göre bu da bir çözüm olmuyor gibi.