• 04-09-2009, 16:40:13
    #1
    Selamlar,

    Sitemi sürekli güncel ve özügn tutmak için çalışıyorum buna rağmen site her gün birkaç sıra birden kaybediyor Googleda. Geçen haftaki sıralamam 64 bu haftaki 71.

    Sizce daha iyi siteler mi önüme geçiyor yoksa ben mi değer kaybediyorum. İki durum içinde de önerilerinizi alabilir miyim ?
  • 04-09-2009, 16:57:12
    #2
    Nrt
    Üyeliği durduruldu
    Kopya içerikleri silip özgün içerik yaz. Güncel kopya yazılar işinize yaramaz...
  • 04-09-2009, 17:09:10
    #3
    Öyle yapıyorum zaten..Makale ve güncel yazılarla doldurmaya çalışıyorum siteyi abatmadan..Uzun vadede mi gösterir bunu ?
  • 04-09-2009, 17:10:47
    #4
    önünde uzun bir yol var.

    60 lardan 70 lere inmen bişeyi değiştirmez korkmayın o kadar. Bildiğin yolsa git sen.
  • 04-09-2009, 17:15:52
    #5
    Henüz 6 aylık olmam sanırım etkiliyor sitemi ayrıca PR değeri olmamasına rağmen aynı kulvardaki site 3. sırada çıkıyor ben 71. Bu biraz garip geliyor bana..
  • 04-09-2009, 17:18:09
    #6
    Pr Değerlerinde Serp sonuçlarını pek kafana takma derim.. Güncel yazılara devam edip, yazdığın yazıların hızlı indexlenmesi için çalışmalar yap, ziyaretçilerini sitede daha uzun süre tutmaya çalış tasarım bu konuda çok önemli bir etmendir.. Gerisi yavaş yavaş olacak şeyler..
  • 04-09-2009, 17:56:00
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Valmarque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar,
    Sitemi sürekli güncel ve özügn tutmak için çalışıyorum buna rağmen site her gün birkaç sıra birden kaybediyor Googleda. Geçen haftaki sıralamam 64 bu haftaki 71.
    Sizce daha iyi siteler mi önüme geçiyor yoksa ben mi değer kaybediyorum. İki durum içinde de önerilerinizi alabilir miyim ?

    bu rakamlar benide tarif ediyor... ben ilk sayfadan buralara geldim. Sabırla bekliyorum, google bizi hakettiğimiz yere getirir tekrar
  • 04-09-2009, 18:16:35
    #8
    6 aylıksa filtre yemişsinizdir yoksa guncel sitenin sıra kaybetmesi mantıklı gelmiyor
  • 04-09-2009, 18:20:27
    #9
    Filtre yiyecek bir şey yapmadık ki...Kopyala yapıştır da yok..