• 27-11-2024, 22:07:28
    #1
    Merhabalar,

    8 senedir başlarda düzenli olarak son zamanlarda belirli aralıklarla içerik eklediğim sitem 2.500 özgün içeriğe ulaştı. Ancak hit 50 civarında geziyor yani 0 sayılır.

    Backlink çalışması yapmadım sayılır. Spam vs. söz konusu değil.

    SEO konusunda bilgi sahibiyim ve sitemde iç SEO'da sorun olmadığını düşünüyorum ki bu konuyla ilgili çalışma yapan arkadaşlara da danıştım. Ücretli olarak bile çalışma yapılması gerekmediğini söyleyenler çoğunluktaydı. İnceleyince göreceksiniz.

    Instagram, facebook, pinterest, YouTube sayfaları herşey var.

    Yemek tarifleri alanında boy gösteriyoruz. Evet sektör zor ancak bu kadarda olur mu?

    En azından bazıları aradan sıyrılır 1k - 2k hit olması gerekmiyor mu?

    Sizce ne yapmalıyım? Yeni domaine taşıyıp denemeli mi? Yoksa siteyi kapatmalı mı? Yoksa gidip sağdan solda backlink alarak son atımlık kurşunu mu denemeliyim?

    Ciddi anlamda tavsiyeye ihtiyaç duyuyorum. Destek ve akıl bekliyorum.

    Normalde açıklanmamalı ama çokta önemi kalmadığını düşünüyorum. Sitem www.tahtakepce.com
  • 27-11-2024, 22:17:12
    #2
    konu sahibinin izniyle takipteyim.
  • 27-11-2024, 22:27:07
    #3
    Hocam sitenize bir göz gezdirdim. Bir kere aşırı yavaş. Ana sayfa dahil baya bir yavaş. O tepedeki menü sürekli takipte. Adsense ekledikten sonra da extradan yavaşladı herhalde. Makaleleriniz (yemek tarifleriniz) sadece anahtar kelimeler öne çıksın diye yazılmış. Ayrıca yemek tarifleri kategorisi gerçekten çok büyük rakiplerin olduğu bir yer. Sadece 1-2 makalenize baktım tabi, belki çok daha iyileri vardır ancak baktıklarım baya özür dileyerek söylüyorum "baya kötü, sıkıcı". Yemek com vb siteler arasında pek şansı yok. Belki daha niş konular (niş yemekler) olsa o zaman aradan sıyrılır. Yani "sebzeli tavuk sote" gibi tarifler ile bence biraz zor. Elbette siz tüm yemekleri yapamayacağınız için resim sayısı baya az.
  • 27-11-2024, 22:34:32
    #4
    Niche sektroune yönel derim
  • 27-11-2024, 22:36:08
    #5
    Öncelikle geçmiş olsun. Şahsen benzer bir durum benim başıma gelmiş olsaydı çoktan silmiştim fakat bu benim genel olarak kötü olan bir huyum. Tavsiye olarak zaten zor olan bir sektörde hizmet veriyorsunuz. Seo hizmeti aldığınız zaman %80 oranla sonuçlar yine istenildiği gibi olmayabilir ve bu durumda kazançlı olan kişi sadece hizmeti aldığınız kişi olur. Sosyal medya hesaplarınız üzerinden alternatif olarak hit çekmenizi önerirdim fakat hesapları incelediğimde gözümden kaçmadıysa çok da aktif hesaplar değil.

    Search consoluda görmek isterim eğer paylaşırsanız yani 7 senelik sitenin semrusha göre uzun bi süre yüksek olup sonlara doğru çöküşü değilde daha farklı bir görünüm var.

    Backlink konusunda ise yine hizmeti sağlayan kişi kazançlı çıkar gibi bi düşüncem var. Bazen tekrardan başlamak daha iyi olur gibi tabi farklı sektörde.
  • 27-11-2024, 22:44:22
    #6
    Burdan cikan sonuc:

    - Cok fazla icerik olmasi veya cok uzun yazi yazmak cok hit getirmiyor.

    Aranma potansiyeli yuksek olan icerigi en iyi sekilde yazmak gerek.
    1 yazi ile bile ayda 300K hit bile alabilirsiniz. Ne yazacagini ve nasil yazilacagini bilmen gerek.
  • 27-11-2024, 23:17:57
    #7
    Siteniz çok yavaş açılıyor
    https://pagespeed.web.dev/analysis/h..._factor=mobile
    Önemli Web Verileri Değerlendirmesi:Başarısız Oldu
  • 27-11-2024, 23:26:37
    #8
    Dün aktif ettim full kopya içerik.
    Emek verdiğim site yerinde saydı hep kopyayı seviyor google.
    Web sitenize gelecek olursak öncelikle sosyal medya ile desteklemeniz gerekiyor sosyal medya üzerinden trafik çekebilirseniz güzel yerlere gelecektiir.
    Twitterda içerik paylaşın.
    Tiktokta paylaşıp sesli olarak siteyi belirtin.
    İnstagram da paylaşın.
    Viral konuların altına yorum yapın salça olun.
    Sitenize nerden ne tık çekebilirseniz etki yaratırsınız



  • 28-11-2024, 01:05:27
    #9
    Hocam siten aşırı yavaş ve çok yüksek rekabetin olduğu bir sektörde backlinksiz başarı sağlaman mümkün değil. Hatta bu tür sitelerin mobil uygulaması ve sosyal medya hiti olmazsa olmaz diyebilirim.