• 16-11-2024, 14:17:02
    #28
    Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sorulan konuda degilde ilginc gordugum birseyi yazmak istedim.

    7000 icerige alinan hit gercekten cok dusuk geldi.
    Su an 1000'de 20 tiklama orani var. Gunde basina Google aramalarinda goruntulenen link sayisi 75000 bandinda tik alan kismi ise 150-200.

    Calinma konusuna gelince, DMCA bildigim kadariyla su sekilde isliyor. Tum iceriginizi makale makale DMCA guvence kapsamina almalisiniz ki bu cok pahali birseydir ancak o sekilde bir bildirimde karsidaki siteden icerik kaldirabiliyorsunuz. Baska turlu telif gonderemiyorsunuz. Onun disinda en guvenli yok 8-12 ay iyi bir calisma ile siteyi kisa zamanda bir yere getirip guclendirmek. Fazla goze batmamak. Cunku eger bu sure zarfinda sizin siteniz guclenmezse birinin elinde hali hazirda hit alan otoriter bir site varsa sizden aldigi icerikle bile kafaya oynayabilir. Sitenizi bir yerde paylasmayin.
    Sitemde paylaşım yaptığım konularda ilk 10 sırayı pinterest ve youtube kapatıyor. Rüya tabirleri ve diğer konuları da haber siteleri alıyor. O yüzden görüntülemeye göre hit çok düşük ama yine de iyi gidiyor ortalama sıralamam düşüyor tabi bu spam ve kopyacı siteler tırtıkamazsa.
  • 16-11-2024, 22:21:05
    #29
    projeyi forumda açık ettiğinizde bu risk %100 artıyor. forumda daha önce benim projelerimin fikirlerini araklayan kişiler olmuştu. bir de arsız gibi her içerik başlığımızı alıp yeniden yazıyorlardı. bunlar forumda platin gold falan
    sağlam bir botnet ile gün yüzü göstermemek en iyisi. tecrübe ile sabit...
  • 17-11-2024, 15:09:17
    #30
    Önerim, içeriklerinizi kopyalayan siteyi ekran görüntüleri ile belgeleyin, adsense kodlarınızın kullanıldığı sayfaları tespit edin.

    Google'ın DMCA removal aracı üzerinden içerik kopyalanmasıyla ilgili şikayette bulunun.

    Google AdSense üzerinden, kodlarınızın izinsiz kullanımıyla ilgili şikayette bulunun.

    Hukuki süreç için ise mutlaka bir avukat ile çalışmanızı öneririm. Bir noter aracılığıyla veya e-imza ile delil tespiti yapabilirsiniz. Savcılığında suç duyurusunda bulunulabileceği gibi FSEK ve Türk Ticaret Kanunu uyarınca dava açma hakkınız saklıdır.

    Profesyonel hukuki destek için iletişime geçebilirsiniz.


  • 17-11-2024, 18:09:26
    #31
    Bot ile cekiyorsa cloudflare ile engelleyebilirsiniz.
  • 17-11-2024, 22:26:11
    #32
    Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bot ile cekiyorsa cloudflare ile engelleyebilirsiniz.
    nasıl?
  • 18-11-2024, 00:36:44
    #33
    Webolye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nasıl?
    https://blog.cliaweb.com/cloudflare-...engelleme.html

    Bu siteden engellemeyi basardim
  • 18-11-2024, 08:45:22
    #34
    Hocam büyük ihtimalle bot ile okadar çekim yapamaz sql ve dosyanızı çekmiş olabilir sunucu şifrenizi değişmenizi tavsiye ederim